Nothing Phone 1 alınır mı?

Bütçe
400-650 euro

ferdinandiii

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
179
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 500 euro bütçem var, biraz daha üzerine çıkabilirim. Şimdilik aklımda Nothing Phone 1 var, tasarım dili inanılmaz hoşuma gidiyor. Kendimi zorlarsam Pixel 7 de alabilirim fakat çok fazla açılmak istemiyorum. Nothing Phone 1 hakkında fikirleriniz neler? Eğer başarılı bulmuyorsanız alternatif ne gibi modeller önerebilirsiniz? Birkaç hafta içinde hazır Black Friday indirimleri devam ederken almayı planlıyorum o yüzden henüz çıkış yapmamış modellerden ziyade halihazırda piyasada bulunan modeller önerirseniz sevinirim. İşlemci gücünden ziyade malzeme kalitesi ve kamera performansı daha önemli. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 500 euro bütçem var, biraz daha üzerine çıkabilirim. Şimdilik aklımda nothing Phone 1 var, tasarım dili inanılmaz hoşuma gidiyor. Kendimi zorlarsam pixel 7 de alabilirim fakat çok fazla açılmak istemiyorum. Nothing Phone 1 hakkında fikirleriniz neler? Eğer başarılı bulmuyorsanız alternatif ne gibi modeller önerebilirsiniz? Birkaç hafta içinde hazır Black Friday indirimleri devam ederken almayı planlıyorum o yüzden henüz çıkış yapmamış modellerden ziyade halihazırda piyasada bulunan modeller önerirseniz sevinirim. İşlemci gücünden ziyade malzeme kalitesi ve kamera performansı daha önemli. Şimdiden teşekkürler.

Pixel 7 almanı tavsiye ederim.
 
Pixel 7 veya Xiaomi 12 alabilirim. Pixel 7 670 euro iken Xiaomi 12 550 euro. 12T Pro'nun ay sonu indirime girmesini de bekleyebilirim.
 

Geri
Yukarı