Nothing Phone 1 alınır mı?

BartuD

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2021
Mesajlar
66
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Bundan önceki telefonum Xiaomi POCO X3 Pro'ydu 2 kez kendi kendine sıfırlandı şimdi de kronik sorunu yüzünden anakartı gitti yeni telefon arayışında önceden de dikkatimi çeken Nothing Phone 1'e baktım 15.000TL fiyatında biraz eski bir cihaz olsa da bana iyi geldi bütçemde maksimum bu seviyelerde zaten. Tekrardan Xiaomi kullanmak istemiyorum Samsung'un tasarımlarda bana çok kötü geliyor IPhone'a baktığım zamanda en yakın 11 var oda yakında güncelleme almamaya başlayacak belki de başlamıştır bilmiyorum. Çok oyun oynamıyorum günde arada maksimum taş çatlasın 1 saat çoğunlukla sosyal medya vb. kullanıyorum.
 
Merhaba, bundan önceki telefonum Xiaomi POCO X3 Pro'ydu 2 kez kendi kendine sıfırlandı şimdi de kronik sorunu yüzünden anakartı gitti yeni telefon arayışında önceden de dikkatimi çeken Nothing Phone 1'e baktım 15.000TL fiyatında biraz eski bir cihaz olsa da bana iyi geldi bütçemde maksimum bu seviyelerde zaten. Tekrardan Xiaomi kullanmak istemiyorum Samsung'un tasarımlarda bana çok kötü geliyor IPhone'a baktığım zamanda en yakın 11 var oda yakında güncelleme almamaya başlayacak belki de başlamıştır bilmiyorum. Çok oyun oynamıyorum günde arada maksimum taş çatlasın 1 saat çoğunlukla sosyal medya vb. kullanıyorum.

Alınır kullandım gayet güzel telefon kullanmadan boş konuşanları takma.

@lyforeid ne kadar işsizsin sanki Samsung babanın üretimi zaten kendim şu anda 15 Pro Max kullanıyorum ama Nothing Phone güzel telefondu günde 8-10 saat kullanıyordum gayet memnundum.
 
Son düzenleme:
Nothing Phone 1 güzel cihaz. A54 ile ana kamera sensorleri aynı. Ikisinde de Gorilla Glass 5 var, A54'ün kasası plastik iken Nothing Phone 1'in Alüminyum. Samsung sevmiyorsanız alabilirsiniz elbet, memnun eder. Stock Android'e de yakın deneyime sahip.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı