berat.k25
Centipat
Ellerinde kalmış ne yapsınlar çöpe mi atsınlar 2023 model 2022 üretim motorlar daha satın almadan 3 yıllık motora binmiş olacaksınGelmedi derken ilanlar var
Ellerinde kalmış ne yapsınlar çöpe mi atsınlar 2023 model 2022 üretim motorlar daha satın almadan 3 yıllık motora binmiş olacaksınGelmedi derken ilanlar var
Yani biraz daha calis pulsar al diyorsunuz o zmn 6k km birtane buldumda 2. El alırken hangi raporları istemeliyimEllerinde kalmış ne yapsınlar çöpe mi atsınlar 2023 model 2022 üretim motorlar daha satın almadan 3 yıllık motora binmiş olacaksın
tvs raider bakabilirsin bütçene uyacağını düşünüyorum sıfırınınYani biraz daha calis pulsar al diyorsunuz o zmn 6k km birtane buldumda 2. El alırken hangi raporları istemeliyim
Abs yoktvs raider bakabilirsin bütçene uyacağını düşünüyorum sıfırının
Fiyatlardan ve şunun bu bunun bu sorunu gibi şeylerden dolayı cub motora karar verdim normalde daha rahat olur diye nmax baktım biraz scooter olsun honda birde az sorunlu olaun siye otomatik 200k olunca cub bakmaya başladimSym nhx125 bakarmısın bi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.