Rehber NVIDIA 3 aylık bedava Game Pass kampanyasından nasıl yararlanılır?

Konumu Birleşik Krallık olarak güncelledim ama nedense hala kod gelmedi.
Size yardımcı olur mu bilmiyorum ama benim 2 tane nvidia hesabım var şuan ve 1 tanesini bugün yeni açtım. Eski hesabımda benimde gözükmüyor girince, konumum türkiye iken indirip kayıt olmuştum gmail hesabım ile. Bugün gamepass için açtığım hesabımda ise nvidia experiance ve beta uygulamasını sildim ve temiz hesap açtım hotmail epostasıyla. Ancak işleme başlamadan önce hem uygulama hemde internet sitesi hesabından çıkış yapmıştım temiz kurulum için.

Size yardımcı olur mu bilmiyorum ama benim 2 tane nvidia hesabım var şuan ve 1 tanesini bugün yeni açtım. Eski hesabımda benimde gözükmüyor girince, konumum türkiye iken indirip kayıt olmuştum gmail hesabım ile. Bugün gamepass için açtığım hesabımda ise nvidia experiance ve beta uygulamasını sildim ve temiz hesap açtım hotmail epostasıyla. Ancak işleme başlamadan önce hem uygulama hemde internet sitesi hesabından çıkış yapmıştım temiz kurulum için.
beta uygulamasını vpn ile mi indirdiniz?

Hem Experience'tan hem de betadan denedim ikisinde de reedem kısmı boş. İki VPN de açıktı. Neden olabilir?
Daha önceden açtığınız hesabınızı vpn açarak bölgenizi değiştiremezsiniz. Tamamen uygulanacak adımları başka ülkeydeymiş gibi sıfırdan yapmanız gerek hem uygulama hemde hesap kayıt olma işlemi için.

beta uygulamasını vpn ile mi indirdiniz?
Evet tüm işlem boyunca

Daha önceden açtığınız hesabınızı vpn açarak bölgenizi değiştiremezsiniz. Tamamen uygulanacak adımları başka ülkeydeymiş gibi sıfırdan yapmanız gerek hem uygulama hemde hesap kayıt olma işlemi için.

Evet tüm işlem boyunca
her şeyi sıfırladım vpnler açık. tekrar deneyeceğim umarım olur.

Nvidia'dan kod alamayan arkadaşlar tüm işlem boyunca vpn'lerin açık olmasına ve eski açılmış nvidia hesabının bölgesini değiştiremeyeceğini unutmamalıdır.

Arkadaşlar maalesef şimdi bende tekrardan denedim ve vermiyor kodu maalesef. Kendi sitelerinde "stoklarla sınırlıdır" ifadesi geçiyor.

3 Months PC Game Pass Promotion ends 7/5/24 12AM PT, or while supplies last. Redeem at microsoft.com/redeem by 8/30/24. Valid for new Xbox Game Pass members only. Valid payment method required. Unless you cancel, you will be charged the then current regular membership rate when the promotional period ends. Limit: 1 person/account. Subject to the Microsoft Services Agreement, Game Pass terms and system requirements at: xbox.com/subscriptionterms.

Participating Regions: Offer valid only in the following regions: Albania, Algeria, Argentina, Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Bolivia, Bosnia & Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Czechia, Denmark, Ecuador, Egypt, El Salvador, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Guatemala, Honduras, Hong Kong SAR, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Korea, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Moldova, Montenegro, Morocco, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, North Macedonia, Norway, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Philippines, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Tunisia, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, and Uruguay (void where prohibited by law).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı