NVIDIA 416.16 Driver Güncellemesi ile FPS düşüyor

Nvidia algısal olarak çok iyi olduğu sürücü konusunda son zamanlarda çok sık hata yapmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda ben de 4** sürümlerine güncelledim ve takılmalar, oyundan atmalar olmaya başladı. Yeni sürücü çıkana kadar eski sürücüye döndüm, sorunlar ortadan kalktı. Ama onun üzerine çıkan her sürücüde de çeşitli sıkıntılar olmaya başladı. Düzelmesini bekliyorum güncellemek için.

GTX 1060 kullanıyorum.
Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz ve kurulumunu nasıl yaptınız zahmet olmayacaksa açıklar mısınız ?

DDU ile sürücüyü kaldırıp en son kullandığım sorunsuz sürüme döndüm. Hangi sürücü olduğunu akşam eve geçince yazarım, şu an tam olarak hatırlamıyorum.

Tamamdır teşekkürler ben de şimdi internetten araştırdım, FPS açısından 416.16 daha iyi görünüyor sanırsam onu yükleyeceğim

Bende kendi deneyimimi yazayım.1050 Ti kullanıyorum 416.16 güncellemesinde fps droplar yaşıyordum ama dünkü güncellemeyle droplar geçti ve fps değerlerim yükseldi.

Bende kendi deneyimimi yazayım.1050 Ti kullanıyorum 416.16 güncellemesinde fps droplar yaşıyordum ama dünkü güncellemeyle droplar geçti ve fps değerlerim yükseldi.
416.16 güncellemesinden sonra yeni bir güncellemesi mi geldi, bilmiyordum ndvidia bir ekran kartım olmadığı için düşüşler düzeltildiyse sıkıntı yok ozaman..

Hala daha bu "eski kartları öldürüyorlar ağbii" geyiği devam ediyor mu ya? Arkadaşlar İngilizce öğrenin, bir derdiniz varsa GeForce forumlarında yazın. Adamlar sorunu çözüyor. Yok öyle performans düşürme falan. Bir bug vardır, belki eski sürücü bir özelliği işlemiyordur. Düzeltilir. Artış olunca da şunu mu diyorsunuz: eskiden kısıtlıyorlardı demek...

Kaldı ki NVIDIA da AMD de bu gibi durumlarda Hotfix sürücüsü yayınlar.

Hala daha bu "eski kartları öldürüyorlar ağbii" geyiği devam ediyor mu ya? Arkadaşlar İngilizce öğrenin, bir derdiniz varsa GeForce forumlarında yazın. Adamlar sorunu çözüyor. Yok öyle performans düşürme falan. Bir bug vardır, belki eski sürücü bir özelliği işlemiyordur. Düzeltilir. Artış olunca da şunu mu diyorsunuz: eskiden kısıtlıyorlardı demek...

Kaldı ki NVIDIA da AMD de bu gibi durumlarda Hotfix sürücüsü yayınlar.
Ben dün 416.34 sürümüne güncelledim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı