NVIDIA 416.16 Driver Güncellemesi ile FPS düşüyor

Aynı şekilde bende yaşadım benimki AMD ama güncel sürücü kurunca FPS düşüyor ve sürekli drop oluyor kutunun içindeki DVD'de ki ilk sürücüyü kurdum test için ciddi derecede fark etti droplar hiç olmadı. Bu arada arkadaşlar imzamdaki ekran kartı için Catalyst mi Crimson mu yoksa Relive Edition sürücü mü önerirsiniz ? Bu forumda baktım da millet hep Catalyst sürücü kullanıyormuş.

Aynı şekilde bende yaşadım benimki AMD ama güncel sürücü kurunca FPS düşüyor ve sürekli drop oluyor kutunun içindeki DVD'de ki ilk sürücüyü kurdum test için ciddi derecede fark etti droplar hiç olmadı. Bu arada arkadaşlar imzamdaki ekran kartı için Catalyst mi Crimson mu yoksa Relive Edition sürücü mü önerirsiniz ? Bu forumda baktım da millet hep Catalyst sürücü kullanıyormuş.
Donanım kimliğini atarmısın?

Reis bende de aynı sorun var 2 hafta önce CSGO’da 280-290 FPS alıyorken şuan 200-220 arası hiçbir şeyi değiştirmedim. Sadece güncel sürücüleri kullanıyorum. Başka bir forumda XBOX bunu etkiliyor diye bir şey okudum biraz araştır(forum ismi veremiyorum) bugün deneyecem olursa yazarım tekrardan.

Bende cuma günü Monster Abra A5 V13.1 gaming notebook almıştım. İlk gün sıkıntı yoktu. Nvidia yeni güncelleme getirmiş dikkatimi çekti yükleyeyim dedim yükledim ondan sonra LoL'de bile FPS kaybı yaşadım. Oyunu akıcı bir şekilde oynayamamaya başladım. DDU ile son sürücüyü silip eski sürümlerden birini yükledim arada 50 FPS oynadı. Sanırım yeni gelen güncellemede bir sıkıntı var. Şimdilik eski sürücüyü kullanmaya devam edeceğim. En kısa sürede yeni bir güncelleme gelir umarım.
Hala daha bu "eski kartları öldürüyorlar ağbii" geyiği devam ediyor mu ya? Arkadaşlar İngilizce öğrenin, bir derdiniz varsa GeForce forumlarında yazın. Adamlar sorunu çözüyor. Yok öyle performans düşürme falan. Bir bug vardır, belki eski sürücü bir özelliği işlemiyordur. Düzeltilir. Artış olunca da şunu mu diyorsunuz: eskiden kısıtlıyorlardı demek...

Kaldı ki NVIDIA da AMD de bu gibi durumlarda Hotfix sürücüsü yayınlar.
Abi GeForce 10 sürücüleri arasından notebook için olanlardan hangisini tavsiye edersin?

Son düzenleme:
Buna bende şahit oldum 1050 Ti ekran kartım yeni sürücü güncellemesi yapmıştım FPS düşüşleri yaşadım daha sonra tekrar eski sürüm 391.01 geri döndüm yalan değil ben rakip firma değilim firmayı kötüleyim gerçekler üstelik eski sürüm nvidia sitesinde yok hiçbir zaman güncelleme yapmıyorum windows 10 uptade sildim nvidia güncelleme yapmıyorum herşeyin eski sürümünü kullanıyorum her gelen günceleme performans artışından ziyade gerilime yaptı arkadaşlar inan PC ufuk bir sorun bile karşılaşmıyorum deneyin görün tavsiyem

Driverlara göre Rainbow Six Siege'deki fps farkları ekran kartım GTX 765M 2GB VRAM
İntel Core İ7 4700MQ 8gb ddr3 1600 mhz ram
fpsfarkı.jpg

Nvidia algısal olarak çok iyi olduğu sürücü konusunda son zamanlarda çok sık hata yapmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda ben de 4** sürümlerine güncelledim ve takılmalar, oyundan atmalar olmaya başladı. Yeni sürücü çıkana kadar eski sürücüye döndüm, sorunlar ortadan kalktı. Ama onun üzerine çıkan her sürücüde de çeşitli sıkıntılar olmaya başladı. Düzelmesini bekliyorum güncellemek için.

GTX 1060 kullanıyorum.
Arkadaşlar ben de aynı konuyu açacaktım sizin açtığınızı gördüm ben Gtx 1060 ekran kartını kullanmaktayım, dün bu güncellemeyi kurdum alıcı gözle Fps değerlerini karşılaştırmadığımdan ötürü fark edemedim lakin Youtubede gördüğüm videoda Gtx 1060 son zamanlarda aldığı güncellemeler ile 5,6 Fps kayba uğramış. Şimdi ben eski sürüm olan 3.99 sürümüne geçmeli miyim ? Geçmek istersem denetim masasından sürücüyü kaldırmam yeterli mi, başka yollardan mı kaldırmalıyım? Şimdiden teşekkürler
Bende GTX 1060 6 Gb kullanıcısıyım. Geçenlerde 417.22 adlı güncelleme geldiğinde fps değerleri berbat durumdaydı şuanki güncelleme ile bir nebze de olsa daha iyi. Ancak daha önceleri farklı sürümlerle Bf1 oynarken daha yüksek Fps alabiliyorum. Şuan operasyon modunda düşük ayarlarda yer yer 45 55 arası fps anlık düşüp geliyor ve bu durum oldukça can sıkıcı bir hal alıyor.

Bende GTX 1060 6 Gb kullanıcısıyım. Geçenlerde 417.22 adlı güncelleme geldiğinde fps değerleri berbat durumdaydı şuanki güncelleme ile bir nebze de olsa daha iyi. Ancak daha önceleri farklı sürümlerle Bf1 oynarken daha yüksek Fps alabiliyorum. Şuan operasyon modunda düşük ayarlarda yer yer 45 55 arası fps anlık düşüp geliyor ve bu durum oldukça can sıkıcı bir hal alıyor.
Aynı sorunu sanki ben de yaşamaktayım GTX 1060 kullanıcısıyım BF 1 oynarken özellikle topçu atışıyla bombalama olduktan sonraki kaos ortamında FPS düşüşleri yaşıyorum eskiden olmuyordu sanki emin olamadım? Ben ultra ayarlarda oynuyorum.

Aynı sorunu sanki ben de yaşamaktayım GTX 1060 kullanıcısıyım BF 1 oynarken özellikle topçu atışıyla bombalama olduktan sonraki kaos ortamında FPS düşüşleri yaşıyorum eskiden olmuyordu sanki emin olamadım? Ben ultra ayarlarda oynuyorum.
Ultrada normal bence. Ayrıca multiplayer oyunlarda ultra tavsiye edilmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı