NVIDIA 436.02 driver ile Apex'te %30 FPS atışı

NVIDIA'nın birçok insana göre sorunlu olan ve çok kısa ömürlü driverı (2 hafta sonra 436.15 çıktı) ile Apex'te %30 FPS artışı olması ilginç. Bazı oyunlarda ise ufak FPS düşüşleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende de rtx 2080 gaming x trio ekran kartı var pubg de 2k da 60 fpsler alıyorun yine ets 2 de 2kda aynı değerler bugün servise gönderdim bakalım neyle kaynaklı ayrıca Clock Watchdog Tımeout mavi ekran hatası alıyorum bunu da belirttim yazıda şuan anakarta bağladım displayportu öyle kullanıyorum bilgisayarı sistem de daha 1 aylık

Şimdi başlık ile video'da yer alan sürümlere anlam veremedim. 399.24 ile 436.02 karşılaştırılması yapılmış. Yani evet herkes 436.02 için sorunlu diyor ama karşılaştırdığınız sürüm 399.24 eski bir driver, haliyle FPS artışının olması normal. 436.15 nerede ? @dogant
436.15 en güncel sürüm. Her yeni driver ile bazı oyunlarda FPS artıp-düşüyor ama bu kadar artış ben daha önmemiştim. Apex'te %30 artış var. Bu arada 436.02 Nvdia'nın son yıllardaki en kötü driverlarındandı bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı