Nvidia Ampere 12 Nisan'da Gelebilir

GDDR 6 bellekler için büyük çaplı üretim süreci bu yılın ikinci çeyreğinde başlayacak. Buna göre ekran kartlarının da Temmuz ayında piyasaya çıkması bekleniyor. GDDR 6 kanadında SK Hynix 8GB ve 16GB modüller halinde üretim yapacağını duyurdu. Buradan gelecek ekran kartlarının en düşüğünde 8GB bellek olacağı söylenebilir. GDDR6 üretiminin %20 daha maliyetli olması ile GTX 2080 için 699$ fiyat etiketiyle piyasa çıkması beklentisi var.​

@ProfTech Bunu iki şey belirler. Birincisi altyapı, ikincisi hizmet aldığınız ISS. Ben TürkNet ile 35 Mbps alıyorum ve altyapım 8K'ya müsait. Elimdeki teknoloji hazır mı, tabii ki de hayır

@ProfTech Bunu iki şey belirler. Birincisi altyapı, ikincisi hizmet aldığınız ISS. Ben TürkNet ile 35 Mbps alıyorum ve altyapım 8K'ya müsait. Elimdeki teknoloji hazır mı, tabii ki de hayır
Ben de TürkNet olsa da değişen bir şey olmaz. Bina 25 yıllık olduğu için kablolar çok eski ve 8 MBPS den yukarı alabileceğimi sanmadığım için uydunet tercih ettim. İyiki de etmişim 24 MBPS sonrası 8 mbps düşüyor yetiyor bana tek ben kullandığım için. Abim askerden geldiğin de 50 mbps ye yükseltecem tarifeyi. Tabi o zamana kadar tarifeleri değiştirirler diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…