NVIDIA, DLSS 3.5 sürümünü tanıttı

Çokta büyük bir artış beklemeyin bence oyun desteği fazla olmayabilir. Olsa bile uzun sürer

İndirimde 4K falan daha ucuza ROG STRIX RX 6650 XT almistim ama bir tik pişman oldum sanki.

DLSS 2'den daha iyi olur her türlü hocam. Ama dediğiniz gibi belli başlı oyunlarda görürüz bu teknolojiyi sadece.
Büyük ihtimalle rtx 3000 serisine ayrı bir versiyon gelecek herhalde. Dlss 3.5 rtx 4000 serisi için olur sürüm olarak

İndirimde 4K falan daha ucuza ROG STRIX RX 6650 XT almistim ama bir tik pişman oldum sanki.

Pişman olacak bir durum yok bence RTX 4060 Ti almayı dusunseydin olurdu ama RTX 3000 seriisnden bir kart. Almadım diye pişman olunacak bir durum yok bu teknolojilerin gelişmesi genişlemesi için zamana ihtiyacı var o zamana kadar AMD bazı şeylerde yetişir illa DLSS 3.5 piyasadaki her oyuna gelecek diye bir şey yok

Kas gucu olarak saglam sayilabilecek bir kart fakat NVIDIA gibi yazilimsal konuda iyi degiller tek hosuma giden noktasi RSR'in oyunlardan bagimsiz calisiyor olmasi istedigim her oyunda acabilirim.

Bende hem AMD hem Nvidia kullanıyorum genellikle AMD kulaniyorum ama pişman oluyorum arada memnunum verdiği değerlerden hiç sıkıntı yaşamadım.ama. geriden geliyor firma ileri görüşlü değil

Kas gucu olarak saglam sayilabilecek bir kart fakat NVIDIA gibi yazilimsal konuda iyi degiller tek hosuma giden noktasi RSR'in oyunlardan bagimsiz calisiyor olmasi istedigim her oyunda acabilirim.

Daha GPU zamanlayıcı donanım teknoloji gelecek AMD'ye FSR+ Frame generation+ Hyper RX bunların gelmesi lazım artık 25 Ağustos'ta açıklama yapacak AMD inşallah birsz daha zaman istemezler veya tarih verirler bunlar için

6000 serisinede getirirlerse eger ucarlar gercekten.

Dostum, öyle FPS uçması kaçması yaşayacağını düşünüyorsan boşuna heveslenme fazla. DLSS 2.0'a göre minik bir FPS farkı olur. Bunun asıl amacı o değil.

@kino hocam anlatmış zaten üst mesajlarda, tekrar tekrar anlatmaya gerek yok.

6000 serisinede getirirlerse eger ucarlar gercekten.
Gelmemesi için bir durum yok ancak 7000 serisini sattirmak için fsr 3.0 + fg yi ona özel getirebilirler diye düşünüyorum ne olur 6000 serisi için belki fsr 2.5 getirirler oda ne kadar iş görür tartışılır

Aynen bende bunu demeye çalışıyorum bazı forumlarda adam NVIDIA'nın sahibi sanki öyle bir savunuyor ki fazla yüksek bir FPS beklenmemeli görselde 20 FPS diyor hangi kartla aldılarsa. Artik. Bu FPS'yi 8-10 FPS'lik. Fark olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…