NVIDIA, DLSS 3.5 sürümünü tanıttı

Cyberpunk 2077'de Path Tracing açıkken (Overdrive) 20 FPS'den fazla veren kaç tane kart var? Tüm AMD'ler zaten çöpe gidiyor NVIDIA kanadında da çok fazla yok.

DLSS ve FG bu sebeple önemli.
İşte sırf şu FG için elimdeki 3000 serisi kartı satıp 4000 serisine geçesim var.

İşte sırf şu FG için elimdeki 3000 serisi kartı satıp 4000 serisine geçesim var.

Dehşet teknoloji o kadar söyleyebilirim. 1,5 sene 6600 XT, 1 ay 3060 12 GB kullandım yani elimdeki 4060 Ti bu ikisini üst üste koyar FG varken.

NVIDIA teknolojik atılımlarda uçuyor bu sıralar.

Dehşet teknoloji o kadar söyleyebilirim. 1,5 sene 6600 XT, 1 ay 3060 12 GB kullandım yani elimdeki 4060 Ti bu ikisini üst üste koyar FG varken.

NVIDIA teknolojik atılımlarda uçuyor bu sıralar.
Bende de mevcut olarak 3060 12 GB var. 4060'a geçsem mi ne yapsam 😅? Ya aslında fiyatı 7-8 bin civarında olsa hiç düşünmeden alırım, hiç beklemem yani. Ama maalesef pek de ucuz değil. Amerika fiyatı daha ucuz olup da Türkiye'de 3060 12 GB'a göre nasıl daha pahalı oluyor anlamadım.

Bende de mevcut olarak 3060 12 GB var. 4060'a geçsem mi ne yapsam 😅? Ya aslında fiyatı 7-8 bin civarında olsa hiç düşünmeden alırım, hiç beklemem yani. Ama maalesef pek de ucuz değil. Amerika fiyatı daha ucuz olup da Türkiye'de 3060 12 GB'a göre nasıl daha pahalı oluyor anlamadım.

4060 değmez, en ucuz 4060 Ti'a yönelmek yine daha mantıklı. Ben 3060 12 GB ile kıyaslarsam Cyberpunk 2077'de DLSS kalite açtığımda 75-80 FPS civarı verip 170W güç tüketiyordu kart. Sen de kendi performansından görürsün.

4060 Ti ise bunu yapıyor daha düşük güç tüketimiyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4060 değmez, en ucuz 4060 Ti'a yönelmek yine daha mantıklı. Ben 3060 12 GB ile kıyaslarsam Cyberpunk 2077'de DLSS kalite açtığımda 75-80 FPS civarı verip 170W güç tüketiyordu kart. Sen de kendi performansından görürsün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu fg cidden acayip bir şey ya 4060 8 GB çıktı diye çok laf ettik adamlar ters köşeye yatırdı.

Bu fg cidden acayip bir şey ya 4060 8 GB çıktı diye çok laf ettik adamlar ters köşeye yatırdı.

FG her oyuna gelecek mi gelmeyecek mi olayını da mod yapanlar çözüyor. DLSS/FG desteksiz çıkan her oyuna harici olarak eklenme şansı var Starfield gibi. O yüzden ben şu anda RTX 4000 serisi dışında bir alternatif göremiyorum AMD elle tutulur bir şey gösterene kadar.

Onlar da FG'yi RX 8000 serisine ertelerlerse zaten NVIDIA 1,5 sene daha tekel olarak devam eder.

Fg her oyuna gelecek mi gelmeyecek mi olayını da mod yapanlar çözüyor. DLSS/FG desteksiz çıkan her oyuna harici olarak eklenme şansı var Starfield gibi. O yüzden ben şu anda RTX 4000 serisi dışında bir alternatif göremiyorum AMD elle tutulur bir şey gösterene kadar.

Onlar da Fg'yi RX 8000 serisine ertelerlerse zaten NVIDIA 1,5 sene daha tekel olarak devam eder.

7000 serisinden benim UMD'um vardıda NVIDIA çıtayı yükseltti AMD'ya FSR3 ile ciddi şeyler yapacak ya da FSR3 çıkartıp üzerine kartlarının fiyatları indirecek.

O halde şimdilik 3060'da kalmam lazım :D 1 sene sonra falan 4060 Ti geçerim.

O halde şimdilik 3060'da kalmam lazım :D 1 sene sonra falan 4060 Ti geçerim.

Süreyi çok uzatmamak lazım çünkü yeni nesil ne kadar yaklaşırsa önceki nesli almak o kadar kötü bir seçim olur.

Ben 2024 yazında 4060 Ti almazdım, madem o kadar idare ettik bekleyelim RTX 5000 serisi gelsin. Ekran kartlarını ilk çıktığı aylarda almak en doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı