Nvidia GeForce GTX1050 Ti

Aslında ''amazon.com'' daha ucuza satıyor bana göre bilmiyorum ama ''amazon.de'' ' de fark ettiğiniz gibi fiyatlar Türkiye ' deki fiyatları bile geçiyor. ???

MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti ekran kartı siparişini vermiştim lakin tedarik edilmediğinden iptal etmek zorunda kaldım. Tekrar araştırdığımda;
  • MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (700 TL civarı)
  • ASUS GEFORCE PH-GTX1050TI (690 TL civarı - Resmi Distribütör garantili)
yukarıdaki belirttiklerimden hangini alsam kararsız kaldım. Aralarında ki fark nedir acaba? Performans farkı var mıdır? Teşekkürler.

Aslında ''amazon.com'' daha ucuza satıyor bana göre bilmiyorum ama ''amazon.de'' ' de fark ettiğiniz gibi fiyatlar Türkiye ' deki fiyatları bile geçiyor. ???
Amma sallamışsın be.

@Hi Technology Amazon.de kargo ücreti almıyor. Dolayısıyla ekran kartları ve monitörler amazon.com'a göre daha ucuza geliyor. Gümrükte takılma diye bir şey yok. Gümrükleme işlemlerini yapıp getiriyorlar kapına kadar.

upload_2017-1-24_17-50-47.png

Link: Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128 bit: Amazon.de: Computer & Zubehör

Yaklaşık 2 ay önce amazon.de'den 750 TL'ye RX 470 alınabiliyordu :(.

"Türkiye teslimatı yapılamıyor" yazabilir fakat o amazon.de'deki bir bug. Aslında yapılıyor. Fotoğrafta görüyorsun zaten adresin Türkiye olduğunu. Eğer teslimat yapılamıyor olsaydı adresi seçmeye izin vermezdi.

Ayrıca ürünün arızalanma durumuna karşı 2 yıl boyunca amazon destek sunuyor. Arızalanırsa anında değişim yapıyorlar. Amazon.de üzerinde Türkçe teknik destek de mevcut. "Beni arayın" tuşuna basıp Türkçe olarak destek alabilirsin. Yani her soruyu sorabilirsin kafana takılan.

Son düzenleme:
Hocam sağolun uğraşmışsınız, o bugu araştırdım lakin hiç bir yerde yazmıyor. Sırf adresi kabul ediyor yazıyor diye o riske girmeye değer mi? Tekrar 10 gün beklemek istemiyorum. Belki asıl bug budur. Siz daha önceden Türkiye'ye gönderilmeyen bir üründen aldınız mı? Saygılar.

Monitörüm AOC G2460VQ6 ve satın alırken gönderilmiyor yazıyordu, satın almama izin veriyordu. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde eğer satın almaya izin veriyorsa gönderimi vardır dediler. Satın aldım ve şu an monitörüm elimde. Geçen gün ulaştı, 5 gün sürdü teslimat. Risk diye bir şey yok yani kardeşim.

Şu işte aldığım monitör: AOC G2460VQ6 61 cm Monitor schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı