NVIDIA GT 740M sürücü yükleme sorunu

Justman

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda Windows 10 yükledim haliyle driver güncellemem gerekiyordu. GT 740M kullanıcısıyım ve bu grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir hatası aldım. Birçok blogda bu sorunun Windows güncellemesiyle çözüldüğü söyleniyordu fakat bu bende işe yaramadı. Windows güncelleme yardımcısını da indirdim Windows tamamen güncel. Fakat yine de bu hatayı alıyorum. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bu linkteki sürücüyü yükledim fakat dediğim hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda Windows 10 yükledim haliyle driver güncellemem gerekiyordu. GT 740M kullanıcısıyım ve bu grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir hatası aldım. Birçok blogda bu sorunun Windows güncellemesiyle çözüldüğü söyleniyordu fakat bu bende işe yaramadı. Windows güncelleme yardımcısını da indirdim Windows tamamen güncel. Fakat yine de bu hatayı alıyorum. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bu linkteki sürücüyü yükledim fakat dediğim hatayı alıyorum.
Sürücüyü elle mi yüklediniz, yoksa farklı bir yazılımla mı? DDU ile kaldırıp daha yüksek ya da daha düşük bir sürümünü yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Elle yükledim.Ayrıca dediğiniz gibi bir önceki sürümü de denedim fakat işe yaramadı.DDU ile de kaldırdım fakat dediğim gibi aynı hatayı almaya devam ettim daha sonra Geforce Experience uygulamasını da indirdim fakat onun kurulumunda da bir hata aldım

Sürüm bilgilerini resimde attım.64 bit

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 118
1803 sürümünü yüklemenizi öneririm. Şuan en son sürümde eski bileşenlerle uyumlu çalışamayabiliyor.

1803 sürümüne yüklemeye çalıştığımda ''Güncelleme sisteminiz için geçerli değil'' şeklinde bir hata aldım.Windows Update kataloğundan tek başına indirme şeklinde denedim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı