Eveet. Geldik o malum konuya. FSR3'ün modlar ile çıkması ve özellikle 3000 serisi olmak üzere çoğu kartı kapsayan ve FPS'i 2'ye katlayan frame generation teknolojisini AMD'nin herkese resmen "beleşe" FPS dağıtması herkesi çok mutlu etmişti, koskoca NVIDIA'nın saçma politikaları yüzünden yapamadığını AMD yaptı, üstüne üstlük kendisine rakip firmanın kartlarına'da destek verdi. Buraya kadar her şey güllük gülistanlık, değil mi? Ama ben çok sinirliyim çünkü sırf "frame generation sadece bu kartlara özel" diye 1000'lerce TL ekstra vererek 4060 aldım. Benim bu kartı almamın cidden tek sebebi frame Generation'du. Yoksa çok net hatırlıyorum bu sistemin R5 5600 ve 6750XT'li versiyonu yani çok daha güçlüsü vardı ama ben NVIDIA'ya güvenerek 4060 sistemi aldım. Kaç bin TL para ödedim benim kullandığım teknolojiyi, benim verdiğimden 3 kat daha ucuza sistem alıp kullanabiliyor insanlar. Elbette bu iyi bir şey bütçesi kısıtlı olanlar için ama ben madem ekstra para veriyorum bana da ekstra bir şeyler olsun yani. Çok pişmanım şu an. Ayrıca yazılım için NVIDIA almak mantıksız gibime geliyor, birkaç ufak WattMan sorunu karşılığında yüksek performans farkları olabiliyor.
Yani, ne diyeyim. Şansımı seveyim demekten başka bir çarem yok. Ama belki de ileride son gülen ben olurum, bunu bilemeyiz.
@phaced hocam neden güldünüz? Acınacak halime'mi yoksa bir şeyi yanlışmı yazdım? Saat gece 2 olunca insanda kafa kalmıyorda.
Yani, ne diyeyim. Şansımı seveyim demekten başka bir çarem yok. Ama belki de ileride son gülen ben olurum, bunu bilemeyiz.
@phaced hocam neden güldünüz? Acınacak halime'mi yoksa bir şeyi yanlışmı yazdım? Saat gece 2 olunca insanda kafa kalmıyorda.
Son düzenleyen: Moderatör: