NVIDIA isteyenlere AMD önerenler

Yer
Hatay, Antakya
Forumda dikkat ediyorum çoğunlukla arıza, hata konuları AMD işlemci veya ekran kartları için açılıyor buna rağmen konu sahibi soruyor 3060 mı alayım 3060 Ti mi, hemen 3-5 cevap geliyor RX 6600? Adam size onu mu soruyor? Bu kadar hata, arıza vermesine rağmen, konu sahibi AMD istememesine rağmen her konuda AMD tavsiye edenler neyin kafasını yaşıyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? AMD RX 6000 ve sonrasında sorunlarını ciddi anlamda çözdü ve eskisi kadar hata vermiyor. İkincisi, konu sahibine AMD almayı düşünüyor musunuz şeklinde sorulur. Konu sahibi istemiyorum derse ve ısrarla önerilmeye devam ediliyorsa bu "Gereksiz Mesaja" girer ve rapor edilirse gerekli işlem de yapılır.

Bu kadar büyük tepki vermeye gerek yok ama katılıyorum. Şu anki durumda AMD önermiyorum ve bütçem yeterliyse tercih etmiyorum. Birçok insan son kullanıcı ve sorunlarla baş etmek değil de sadece rahatça oyun oynamak istiyor. Aradaki %3-5 FPS'lik farka bakmıyor. AMD önermelerinin nedeni ise verdiğimiz parayla alabileceğimiz en yüksek performansı almak istemeleri. Haklılar da ancak her şey saf performans değil.

Bu kadar büyük tepki vermeye gerek yok ama katılıyorum. Şu anki durumda AMD önermiyorum ve bütçem yeterliyse tercih etmiyorum. Birçok insan son kullanıcı ve sorunlarla baş etmek değil de sadece rahatça oyun oynamak istiyor. Aradaki %3-5 FPS'lik farka bakmıyor. AMD önermelerinin nedeni ise verdiğimiz parayla alabileceğimiz en yüksek performansı almak istemeleri. Haklılar da ancak her şey saf performans değil.
6700 XT yerine 3060 mı almak istiyorsun? :D Ne üstünlüğü var mesela açıkla bakalım.

Birincisi, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? AMD RX 6000 ve sonrasında sorunlarını ciddi anlamda çözdü ve eskisi kadar hata vermiyor. İkincisi, konu sahibine AMD almayı düşünüyor musunuz şeklinde sorulur. Konu sahibi istemiyorum derse ve ısrarla önerilmeye devam ediliyorsa bu "gereksiz mesaja" girer ve rapor edilirse gerekli işlem de yapılır.

Neden bu kadar tepki verdin ki? Arkadaş kendi görüşünü söylemiş ve bu formda çokça karşılaşıyorum.

Daha nasıl bir dayanak olabilir?

Akif hocam, AMD sorunlarını ciddi anlamda çözdü. RX 6000 ve sonrasında WattMan gibi hata yaşayan pek görmezsiniz. RX570, 580 gibi kartlar kronik sorunlu, ona katılıyorum ve o kartların alınmaması gerekiyor fakat RX 6000 ve sonrası alınabilir. F/P kartlar.

Neden bu kadar tepki verdin ki?

Konu sahibinin verdiği tepki gereksiz, ona kendi silahıyla cevap verdim yoksa milletin AMD mi yoksa NVIDIA mı aldığı beni ilgilendirmiyor.

Aldın ölümüne savunacaksın değil mi? Daha ne diyeyim? Son kullanıcı neden sorunlarla boğuşsun? Sağlam bir kart alırım çok daha uzun süre sorunsuz kullanırım. Zaten çoğunluk da böyle düşünüyor ki NVIDIA'nın satışları AMD'yi tokatlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00