nVidia Pascal beklenmeli mi, yoksa GTX 970 alınmalı mı?

Aslında doğru. Neden değiştiriyorsun? :D Bu soruyu sormak istemezdim ama GTX960 iyi bir kart.
:D İşte çalışmadığım yerden çıktı, hep yani yüksek seviye kart istemiştim ama GTX 960 iyi ama tatmin etmedi tam olarak beni.

Aslında doğru. Neden değiştiriyorsun? :D Bu soruyu sormak istemezdim ama GTX960 iyi bir kart.

SLI bazı oyunların desteğiyle daha iyi çalışır. Bazıları ise hiç destek vermez. Şahsen SLI yerine tek ve güçlü bir kart öneririm. SLI yapınca %100 performans artışı yaşamazsınız. En fazla %50 civarı...
Anladım yani GTX 960 SLI olunca GTX 980 gibi performans vermez demek istiyorsunuz.

Pascal'ı beklemenizi öneririm çok daha güçlü ve çok çok daha az güç tüketecekleri söyleniyor.Benim beklediğimden çok daha iyi olursa 980'i bile değiştirebilirim :D

:D İşte çalışmadığım yerden çıktı, hep yani yüksek seviye kart istemiştim ama GTX 960 iyi ama tatmin etmedi tam olarak beni.

Anladım yani GTX 960 SLI olunca GTX 980 gibi performans vermez demek istiyorsunuz.
Belli olmaz. Bakarsınız GTX980 gibi performans alırsınız. Fakat başka oyuna girdiğinizde %10 dahi performans artmaz. Bu oyunun SLI'a verdiği destek ile ilgilidir.O yüzden tek ve güçlü bir kart daha iyi olur.

Belli olmaz. Bakarsınız GTX980 gibi performans alırsınız. Fakat başka oyuna girdiğinizde %10 dahi performans artmaz. Bu oyunun SLI'a verdiği destek ile ilgilidir.O yüzden tek ve güçlü bir kart daha iyi olur.
O zaman SLI olayı garanti değil onu geçelim komple.

Sli yi ancak x99 sistem için düşünebilirim sli pci kanalının hakkını ancak x99 sağladığı için.. Sli düşünmeden evvel önce anakartın sli destekliyormu desteklemiyormu farkında olman lazım.
X99 almam imkansız, ama dediğiniz doğru.

Kararımı verdim yardım eden, cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum, kararım şu Ocak ayına kadar bekleyeceğim Nvidia haberlerini bakacağım ona göre bakacağım ama bu yıl GTX 970 alma ihtimalim %10 Pascal ise %90 şeklinde karar verdim, tekrar teşekkürler.

O zaman SLI olayı garanti değil onu geçelim komple.

X99 almam imkansız, ama dediğiniz doğru.

Kararımı verdim yardım eden, cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum, kararım şu Ocak ayına kadar bekleyeceğim Nvidia haberlerini bakacağım ona göre bakacağım ama bu yıl GTX 970 alma ihtimalim %10 Pascal ise %90 şeklinde karar verdim, tekrar teşekkürler.

Doğru karar vermiş oldun.

Peki bir şey soracağım GTX 970 1920x1080 çözünürlüğünde Assassins's Creed Unity hariç Far Cry 3 oynarken 100 FPS üzerine çıkar mı.Yani o tarz oyunlarda antialiasing x4 yada x8 de 100 FPS üzerine çıkar mı ben çıkmasını istiyorum yani kullanan arkadaşlar var mı
antialiasing x16 iken sadece TITAN X kurtarır o ayrı.

Peki bir şey soracağım GTX 970 1920x1080 çözünürlüğünde Assassins's Creed Unity hariç Far Cry 3 oynarken 100 FPS üzerine çıkar mı.Yani o tarz oyunlarda antialiasing x4 yada x8 de 100 FPS üzerine çıkar mı ben çıkmasını istiyorum yani kullanan arkadaşlar var mı
antialiasing x16 iken sadece TITAN X kurtarır o ayrı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı