NVIDIA, RTX 2000 serisini kullanıcılara "iteledi"

Kemânkeş-

Megapat
Katılım
28 Mart 2016
Mesajlar
5.715
Makaleler
5
Çözümler
33
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Evet arkadaşlar. Bir tek ben böyle düşünmüyorumdur. Düşünmeyenlere anlatınca bu şekilde düşünecektir. Evet, NVIDIA biz oyunculara RTX 2000 serisini tam anlamıyla "iteledi", "kakaladı". Neden mi böyle düşünüyorum? RTX 2000 temel sürüm ve super serisi ile RTX 3000 serisi arasındaki farkı görebiliyor musunuz? Bu kadar fazla bir teknoloji ve güç artışının 2-3 yıl içerisinde geliştirilmiş olma ihtimaline inanıyor musunuz? Evet, ben ve benim gibi RTX 2000 serisi kullanıcıları. Biz NVIDIA RTX teknolojisinin beta testerları olarak bu kartları satın aldık. NVIDIA'da başarılı olduğunu gördü ve zaten geliştirmiş olduğu artı teknolojileri başarılı olan bu serinin üzerine ekleyerek ve donanımı güçlendirerek "yeni RTX 3000!" Diyerek coşkuyla biz garibanlara tanıttı. Biz de şu anda telaffuz edemeyeceğim şekilde ortada kaldık.
 
Öyle bir şey yok, teknoloji gelişiyor ve haliyle bir önceki ekran kartlarından güçlü olmak zorunda. Sen aynı ürünü cilalayıp bu yenisi diye satar mısın? NVIDIA yapması gerekeni yaptı, eğer kartından memnun değilsen satarsın 3. nesili beklersin ve alırsın. Artık şu ''kakaladı'', ''iteledi'' gibi sözlerden lütfen vazgeçin.
 
O zaman 3000 serisini alınca 4000 serisinin özellikleri daha iyi olacak. Bu şekilde düşünürseniz bir şey almamamız gerekiyor.
Kim ne derse desin. RTX 2000 serisi, RTX 3000 için bir deneme sürümüydü. RTX'in ilk uygulandığı kartları alarak beta testerlar olduk.
 
Kim ne derse desin. RTX 2000 serisi, RTX 3000 için bir deneme sürümüydü. RTX'in ilk uygulandığı kartları alarak beta testerlar olduk.
Test için kullanıldığını kanıtlayabilir misin bakalım?
 

Geri
Yukarı