Daha fazla
- Meslek
- What am I? - I do not know...
Okumada mi sorun var anlamada mı?
İkisinde de sorun yok kardeşim, DLSS'in bulanıklaştırdığını iddia ediyorsun ve sana güzel kanıt atıyorum. FSR videosunu takmasan da olur ancak aradaki denge farkını anlaman için de güzel aslında. DLSS doğal görüntüyü çok az bozuyor hatta hiç fark bile edilmiyor.
Size diyorum ki boyle YouTube'dan oradan buradan goruntulerde bozulmuyor gibi gözükuyor fakat kişi kendisi kendi ekranında oynarken gözüyle görebiliyor diyorum.
Alakası yok, YouTube'a doğal çözünürlük ve hareketli şekilde attım. Videoya iyice bakarsan hareket halinde zerre bozulma olmadığını görebilirsin.
Metnin içinden bir bolumune bakarsaniz
Videoyu izlemediğin apaçık ortada, metinlere vs. bakmadım bile. Direkt bozulma olup olmadığına baktım.
YouTube'dan karsilastirma atiyor az kitap okuyun, klasik okuyun okuma-anlama gelissin hep forum hep forum olmaz ki.
Ahahah, kendi karşılaştırma videomu atıyorum diye kitap okumadığım anlamına mı geliyor? Hep forum derken? Zamanımın neredeyse hiçbir vaktini forumlara ayırmıyorum, eskiden insanlara hep yardımcı olurdum ve bu benim hobimdi boş yapma. Ek olarak emin ol senden daha çok kitap okumuşumdur, kaldı ki gelişim kişisel değil bilinçsel bir şey yani okuduğun kitaplarla ötme boşuna.
FSR ile NVIDIA'nın karsilastirilmasi atiliyor
Hala FSR vs DLSS'i kendi üzerine almışsın yazık cidden, seni orada alıntılama sebebim DLSS'in bozukluğuydu. FSR'ın kötü olduğu zaten aşikar, elindeki kartı güzel kullanamadığın için DLSS'i bozmuş bile olabilirsin normal yani. Senin gibi teknolojiden bi' haber insanlar hep bir şeyleri bozuyor zaten emin ol çok gördüm senin gibileri yıllardır böylesiniz.
goruntunun kişi kendisi oynarken bozuldugunu gormesini,
Sahiden mi? Dün canlı yayın açtığımda izleyen arkadaşa soralım bakalım görüntüde bozulma var mıymış veya bozulma? Senin ağzının payını iyi bir dille vereceğine eminim.
@FlyingHopes
FSR da DLSS de çamur yapıyor kim ne derse desin. FPS farkına değmez. Low bile açmıyorsa kullanılır.
Bunu elindeki 6600 XT ile test etmiş bulunuyorsun galiba anlıyorum. FSR'dan başka bir şey görmediğin için çamur gelmesi normal, zira FSR 2.1 ve üstü hariç pekte iyi değil
Ek olarak VRAM lafı yapmışsın ancak elindeki kartın 8 GB olması? Ama ona rağmen VRAM sorununu birkaç oyun hariç yaşamaman. Ha bu arada benim 10 GB VRAM'e laf atacaksan söyleyeyim, TLoU hariç hiçbir oyunda 4K'da zerre VRAM sorunu yaşamadım, TLoU berbat optimizasyonlu olduğu için azizliğe uğrattı tabii.