Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 14 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar Windows 10 Education kullanıyorum, driveri kendi kurmadı. İnternetten NVİDİA'nın sitesine girdim ve ekran kartını seçtim 'Yapay zeka bile bu sayfayı bulamadı' hatasını alıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2019
Arkadaşlar Windows 10 Education kullanıyorum, driveri kendi kurmadı. İnternetten NVİDİA'nın sitesine girdim ve ekran kartını seçtim 'Yapay zeka bile bu sayfayı bulamadı' hatasını alıyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm Whitebeard 14 Eylül 2019 Merhabalar, Nvidia'nın Türkçe sayfası nedense belirtmiş olduğunuz hatayı veriyor. Buradan İngilizce sayfasından sürücüyü aramayı deneyebilirsiniz.
Merhabalar, Nvidia'nın Türkçe sayfası nedense belirtmiş olduğunuz hatayı veriyor. Buradan İngilizce sayfasından sürücüyü aramayı deneyebilirsiniz.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 14 Eylül 2019 #2 Ekran kartınızın modeli nedir? Artı 0 Eksi
B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 14 Eylül 2019 #3 Ekran kartı marka modelini belirtir misin? Artı 0 Eksi
KS KS Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 14 Eylül 2019 #4 Nvidia GTS 250 ekran kartım. Sorun çözüldü. Biraz bekledikten sonra fotoğraftaki şeyi gördüm ve yeniden başlattım. Artı 0 Eksi
Nvidia GTS 250 ekran kartım. Sorun çözüldü. Biraz bekledikten sonra fotoğraftaki şeyi gördüm ve yeniden başlattım.
Whitebeard Kilopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik ve Haberleşme Mühendisi 14 Eylül 2019 #5 Merhabalar, Nvidia'nın Türkçe sayfası nedense belirtmiş olduğunuz hatayı veriyor. Buradan İngilizce sayfasından sürücüyü aramayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhabalar, Nvidia'nın Türkçe sayfası nedense belirtmiş olduğunuz hatayı veriyor. Buradan İngilizce sayfasından sürücüyü aramayı deneyebilirsiniz.