precipitation_hardening
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- M.Sc.Student
Hocam ben S340 Elite siparişi vermiştim fakat neden oldu anlayamadım aldığım firma dhl e verdi kargoyu fakat bir türlü ulaşmadı bana. Sonunda para iadesi aldım ürün firmaya geri döndü. Almanya'da mis gibi çalışan DHL ile ilk kez başıma böyle abuk bir olay geldi. Başlarda çok üzüldüm ama sonra iyi ki gelmemiş dedim. S340 Elite den caydım hocam. Tıpkı bu ürün gibi sağ yan paneli tamamen temper cam olan fakat kasanın üst tarafına 240mm radyatörlü su soğutma montajını mümkün kılan başka bir kasa buldum. SInav dönemim bittikten sonra kendisini sipariş edeceğim. S340 Elite gerek malzeme kalitesi gerek işçliği olsun son derece kaliteli ve yan paneli temper cam olduğu için son derece gösterişli hoş bir kasa. Fakat üst panelde sadece 140mm slotu var. Yani su soğutma düşünüyorsanız pek uygun bir kasa değil. Peki precipitation_hardening kara verdiğin, almayı düşündüğün yeni kasa nedir dediğinizi duyar gibiyim. Şöyle buyrun lütfen;@precipitation_hardening Hocam siz ne dusunuyorsunuz S340 hakkinda? Ne cok S340 alan varmis daha etiketlemedim cogunu
.
Etiketledigim kisilerden bir yorum beklerim.
Bu arada @CJack60 ve @houston_leroy hocalarimdan yorum beklerim.
PHANTEKS Eclipse P400 Midi-Tower, Tempered Glass - schwarz/rot
İmkanınız varsa bu ürünü de es geçmeyin bir bakın derim.
Saygılar