Obez olduğum için dalga geçiyorlar

  • Konuyu başlatan utnyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 136
  • Görüntüleme 9B
Sadece dış görüşüne sağlayacak bir şey mi sanıyorsunuz bu?
Emin ol yıllardır hem gözlük taktığım için hem de kilo problemi yaşadığım için nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin. Sanırım şu konuda şanslıyım; İlkokul hayatım hariç bu konuda benimle dalga geçen değil yardımcı olan insanlar oldu karşımda. Aynı şekilde bende yardımcı oldum kilo ve özgüven problemi yaşayan yaşıtım ve benden küçük arkadaşlara. Ama kimsenin kim olduğunu bilmeden, hayatını ve kendisini tanımadan yaptığınız yargılar belki de konu sahibi arkadaşı üzdü. İnsanlara Tavsiye verin, Gerçeklik sandığınız kalp kırıklarını değil...
 
Hayatım boyunca önüme çıkan insanlar aşırı toxic tiler. En iyi dediğim insan bile en küçük hatamda beni tüm sınıfa rezil etti. Bilmiyorum hayatımda karşıma iyi biri çıkar mı ama inanıyorum çıkacak .
 
Emin ol yıllardır hem gözlük taktığım için hem de kilo problemi yaşadığım için nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin. Sanırım şu konuda şanslıyım; ilkokul hayatım hariç bu konuda benimle dalga geçen değil yardımcı olan insanlar oldu karşımda. Aynı şekilde bende yardımcı oldum kilo ve öz güven problemi yaşayan yaşıtım ve benden küçük arkadaşlara. Ama kimsenin kim olduğunu bilmeden, hayatını ve kendisini tanımadan yaptığınız yargılar belki de konu sahibi arkadaşı üzdü. İnsanlara tavsiye verin, gerçeklik sandığınız kalp kırıklarını değil...

Bence birinin bir şeyin farkına varması lazım ki onu başara bilsin hiç kimse onu üzmezse neden zayıflamak istesin ki? (sağlık dışında)
 
Bence birinin bir şeyin farkına varması lazım ki onu başara bilsin hiç kimse onu üzmezse neden zayıflamak istesin ki? (sağlık dışında)
Ters psikoloji herkes için iyi bir şey değil ki hocam. Mesela ben ilk kilo verme serüvenimi 12 yaşındayken benimle hiç dalga geçmeyen kuzenimin ve ablamın bana verdikleri liste ve teşvikle yardımlarıyla olmuştu. Arkadaş zaten psikolojik olarak şuan zor durumda ki burada bizlerden yardım istiyor. Ona teşvik edecek ve bu serüveni yaşarken psikolojik olarak moral vermek daha iyi olmaz mı ?
 
Beni rezil eden biriyle hala konuşuyorum hemde çok saçma bişeyden gerçekten sanırım hala yeterince olgunlaşmadım veya gerizekalıyım denedim silmeyi ama hiç bi şekilde başaramadım ve sonuç hep üzüldüm.
 

Geri
Yukarı