OBP kaldırılmalıdır

Devlet kadrosunun bize anlatamadığı dersleri özel kurumlarda anlayıp yüksek not aliyoruz diye suçlu olmuşuz vay anasını. O zaman devlet kendi okullarına çeki düzen versin.
Senin girdiğin yazılılar ile benim girdiğim yazılılar aynı değil. Bu özel-devlet için geçerli değil. devlet-devlet için de geçerli.

@271470 özel okula mı gidiyorsunuz yoksa dershaneye falan mı?

Senin girdiğin yazılılar ile benim girdiğim yazılılar aynı değil. Bu özel-devlet için geçerli değil. devlet-devlet için de geçerli.
Hocam ortak sınavlarda oluyor ve aslında fark yine belli oluyor.

Nasıl ayni değil, aynı müfredat islenmiyor mu?
Aynı müfredat. Ancak liseden liseye zorluk farkı olur. Ek olarak benim sorumu cevaplamamışsınız, kendi hakkınızla yüksek puan alıyorsanız sorun yok ancak bu özel okulların OBP şişirmediği anlamına da gelmiyor tabii ki. Özel okulların geneli puan şişiriyor.

Aynı müfredat. Ancak liseden liseye zorluk farkı olur. Ek olarak benim sorumu cevaplamamışsınız, kendi hakkınızla yüksek puan alıyorsanız sorun yok ancak bu özel okulların OBP şişirmediği anlamına da gelmiyor tabii ki. Özel okulların geneli puan şişiriyor.

Liseyi devlette okudum, özel lise veya universitelerdeki eğitim gerçekten devletinkine göre çağ otesi. Soruna gelirsek, devlet üniversitesinden vakıf üniversitesine geçtim. Avantajları konusunda devlete göre olmalı tabii, sonuçta devlet bu imkanı bize sunmuş ve biz de para veriyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı