OBP kaldırılmalıdır

P2W'nin eğitimdeki hali. Özel okulda okuyan öğrencilerin ortalamaları 100 olduğu için üniversite sınavına 1-0 önde başlıyorlar. Ben kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.
Obp cidden sıkıntılı bir durum devletten 98 ortalama ile çıktım ama bir mallık yapıp istemediğim bir üniye gittim şimdi kaydımı sildirmeme rağmen 49 ortalama yapan bir adamla aynı kefede değerlendirileceğim sınava girerken.

OBP cidden sıkıntılı bir durum devletten 98 ortalama ile çıktım ama bir mallık yapıp istemediğim bir üniversiteye gittim şimdi kaydımı sildirmeme rağmen 49 ortalama yapan bir adamla aynı kefede değerlendirileceğim sınava girerken.

Nasıl 98'le çıktın reis?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben öyleyim zaten de genel olarak P2W.
Dostum aslında P2W ile gram alakası yok. Dershanede ders alanlar hem boşuna para döküyor. Ek olarak yoludur şudur budur o kadar da vakit kaybediyor. YouTube'den çalışanlar kat kat daha şanslı.

Artık baraj da kalktı. Üniversite sınavında kalem oynatmasa bile OBP'den de belli bir puan da gelecek 0 uğraş ile üniversite kazanabiliyorsun :D

Neden bu baraj kaldırılması işsizliği arttırır ki?
Herkes lisede aynı eğitimi alıyor mu?(devlet okulu için konuşuyorum) devletteki Anadolu lisesinin bile eğitimi farklı iken "eşit şartlarda sınav" bana mantıklı gelmiyor. Üstelik işe zeka gibi faktörler girdiğinde iş daha da karışıyor. 90 IQ ve 110 IQ insan da aynı sınava giriyor hani nerede eşitlik? Bu iş sadece OBP'de bitmiyor balık baştan kokar.

Sağlıkta niye özelleştirilmeli ki çok saçma insan hayatı çok değerli?
@480853
@Abdullah_Kadir

Son düzenleme:
Olur mu canım, özel okullara kim kamyonlar dolusu para akıtacak o zaman? Maazallah devlet yetkililerimizin aldığı vergiler azalır falan, ne olur sonra onların hali?

@mrht1234 evet. 1 netle üniversite okusun, 1 netle psikolog olsun. 1 netle üniversite okuyan adam 100 net yapan adamla da zaten bir olacak. Güzel hayaller, 10/10.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı