@ToprakYilmaz Sadece ürün fiyatı, kargolama ve gümrük ücretlerini veriyorsunuz. Daha sonra herhangi bir ücret çıkmıyor. Fexasy'in de bahsettiği gibi alım sırasında T.C. kimlik numaranızı girmeniz isteniyor. Böylelikle sizin adınıza gümrük işlemlerini tamamlıyorlar. Ürün sizin hiçbir şey ile uğraşmanıza gerek kalmadan kapınıza kadar geliyor. Hatta gümrük ücretlerinden artan para olursa size geri ödüyorlar.
İncelememde kullandığım Anker marka kabloya bakabilirsiniz. Türkiye'de benim aldığım uzunluktaki bulunmadığı için Oculus Quest 2 kullanan bir arkadaşım 1 metre civarında olanı alıp USB 3.0 uzatma kablosu kullanarak takviye etmişti. Amazon.com üzerinden "Oculus Quest Link Cable" şeklinde arayarak alternatif kablolar bulabilirsiniz. Bu kablolara bakarken kesinlikle yorumları ve incelemeleri göz önünde bulundurun.
Oculus Software'ın bir süre önce çıkan sürümlerinde 3. parti kablolar sorun çıkartabiliyor. Veriyolu hızını düşürüyor ve cihazın Link ile bağlıyken şarj olmasını önlüyor. Bende ve arkadaşımda bu sorunu yaşadık. Çeşitli platformlarda da bu sorun dile getiriliyor. Oculus Software sürümünü V25'e sabitleyerek büyük ölçüde çözdük, ancak bu durumda Quest 2'ye getirdikleri AirLink özelliği kullanılamıyor. V27'den sonra çıkan sürümleri takip etme fırsatım olmadığından daha sonra bu sorun düzeltildi mi bilmiyorum. Önceden iyi araştırın! Facebook hesabı kullanma zorunluluğunu da unutmayın.
Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanmanız dileğiyle.
@fexasy Hayırlı olsun hocam. Sizin de güle güle kullanmanız dileğiyle.