OCZ VERTEX 4 256GB 535 TL sizce alınmalı mı?

kemaltahir

Hectopat
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır SSD araştırıyorum, Corsair alacaktım ama OCZ'nin daha iyi olduğunu duydum şimdi bu 256 GB'lık modelini bu sitede (http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8696) 535 TL'ye buldum diğer sitelerde daha pahalı vatanda 656 TL , sizce fiyat nasıldır ?

Diski Lenovo z580'e takacağım oyun oynayan birisi değilim, PES 2013 Need for speed tarzı oyunları oynarım sadece, 128 bana yeterli midir yoksa bu modeli mi alsam kararsız kaldım?

Şu sebepten dolayı alıyorum laptopta 5400 Rpm disk var açılması bazen beni gıcık ediyor bir de programların açılışı falan hızlansın istiyorum. Bir de bilgisayar açıkken elime alıp sağa sola götürebileyim diyorum.

Hocam bizde de 5400 rpm var, Windows 8 kur görev yöneticisinden başlangıçtaki boş uygulamaları devre dışı yap sonra farkı göreceksin. :D Tabi bir de SSD alınca bilgisayar uçuşa geçer. :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı