Odamı nasıl serinletirim?

Onun tekniği bende ama siz de işe yarar mı bilemiyorum, ayrıca hastalanma olasılığınız olabilir(ben yıllardır bu şekilde hasta olmadım) vantilatör olması şart:
Vücuttaki tüm kıllar makineyle temizlenir.
Gerekirse her gün duş alınır.
Sıcak şeyler kesinlikle içilmez.
Evin her iki ucundaki kapı-pencereler açılarak hava sirkülasyonu sağlanır.
Vantilatörün dibine girilmesi gerekir.
Bu yazacağım şey hastalanma riski oluşturabilir sadece ben uyguladığım şeyi yazıyorum. Vantilatörün önüne atletimi ıslatıp duruyorum, klima etkisini hemen hemen yakalıyor, vücut ısısı düşüyor belirli bir süre, atletteki su yoğunlaştıkça ıslatmaya devam ediyorum.
Not=Kesinlikle üşütmeyin, eğer üşüyorsanız hastalanma olasılığınız var demektir.

Onun tekniği bende ama siz de işe yarar mı bilemiyorum, ayrıca hastalanma olasılığınız olabilir(ben yıllardır bu şekilde hasta olmadım) vantilatör olması şart:
Bu yazacağım şey hastalanma riski oluşturabilir sadece ben uyguladığım şeyi yazıyorum. Vantilatörün önüne atletimi ıslatıp duruyorum, klima etkisini hemen hemen yakalıyor, vücut ısısı düşüyor belirli bir süre, atletteki su yoğunlaştıkça ıslatmaya devam ediyorum.
Not=kesinlikle üşütmeyin, eğer üşüyorsanız hastalanma olasılığınız var demektir.
Hocam riskli bir yöntem. Ben tavsiye etmiyorum.
@myswagnotusual başka bir yöntem biliyordur.

Ö.

Evin her iki ucundaki kapı-pencereler açılarak hava sirkülasyonu sağlanır.
Not=kesinlikle üşütmeyin, eğer üşüyorsanız hastalanma olasılığınız var demektir.

Öldür, göm aga bu ne :D

Burası Muğla dün 40 dereceydi bugün 38 derece siz dua edin Bursadasınız burada terliyoruz sucuk gibi :D.
Yaşadığın yerdeki sıcaklık 38 derece? Ve soğuk yerde yaşıyoruz, o yüzden de dua edelim öyle mi? Sen bir de bizim buraya bak istersen. :D Bizde hava sıcaklığı 42 derece yağış ihtimali 0% ve nem oranı 17%.

Hacı nerede yaşıyorsun? Daha doğrusu nasıl yaşıyorsun? Bizim burası 34 derece intihar edecek durumdayız.
Ülkemizin batı kısmında yaşıyorum.
Turkiye.jpg

Koyu lacivert renginde olan illerden birinde yaşıyorum. :)
Nasıl yaşadığımı ben de bilmiyorum, sabah kalkıyoruz akşam yatıyoruz ilginç bir şekilde yaşıyıp gidiyoruz.
Burası 34 dereceyi görebilse zaten çok şükrederdim. En son "soğuk" aylardan nisan ayında mı neydi, o zaman 34 dereceydi sanırsam. :D

Kanka sucuk pişirse iftara :D
Ahah. Nasıl da denk geldi. :D
Ben de yakın bir zamanda Şahin'den sucuk söylemiştim geçen gün gelmişti. :D

-1 derecede soba ile ısınıyorduk.
Hatta ben orada artık hava sıcaklığına "hava soğukluğu" demeye başlamıştım. :D

Son düzenleme:
Yaşadığın yerdeki sıcaklık 38 derece? Ve soğuk yerde yaşıyoruz, o yüzden de dua edelim öyle mi? Sen bir de bizim buraya bak istersen. :D Bizde hava sıcaklığı 42 derece yağış ihtimali 0% ve nem oranı 17%.

Ülkemizin batı kısmında yaşıyorum.
Eki Görüntüle 565357
Koyu lacivert renginde olan illerden birinde yaşıyorum. :)
Nasıl yaşadığımı ben de bilmiyorum, sabah kalkıyoruz akşam yatıyoruz ilginç bir şekilde yaşıyıp gidiyoruz.
Burası 34 dereceyi görebilse zaten çok şükrederdim. En son "soğuk" aylardan nisan ayında mı neydi, o zaman 34 dereceydi sanırsam. :D

Ahah. Nasıl da denk geldi. :D
Ben de yakın bir zamanda Şahin'den sucuk söylemiştim geçen gün gelmişti. :D
Sucuk yolda pismistir bence. Siz Antalya'da oturuyorsunuz galiba.

Benim Diyarbakır'lı arkadaşım Adana'ya geldiğinde bu nasıl bir sıcak diyip illallah etmişti. Diyarbakır o anda termometre olarak Adana'dan 6-7 derece daha sıcak olmasına rağmen. Yani Adana'nın sıcağını o gördüğünüz rakamlarla anlatamazsınız. Ben Antalya ve Mersin'de de yaşadım tabi sıcak ama oralar deniz kenarı olduğundan Adana ile kıyaslayamazsınız.

İzmir ve Aydın'da oturuyor :D.
Bir bacağı İzmir'de bir bacağı Aydın'da.😀😁😀
Benim Diyarbakır'lı arkadaşım Adana'ya geldiğinde bu nasıl bir sıcak diyip illallah etmişti. Diyarbakır o anda termometre olarak Adana'dan 6-7 derece daha sıcak olmasına rağmen. Yani Adana'nın sıcağını o gördüğünüz rakamlarla anlatamazsınız. Ben Antalya ve Mersin'de de yaşadım tabi sıcak ama oralar deniz kenarı olduğundan Adana ile kıyaslayamazsınız.
Evet adana yaniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı