Öğrendiğinizde çok şaşırdığınız şeyler

Örnek verebilir misiniz?
Dünya'nın meridyen ve paralellerini düşünün. Ekvator çizgisinin üstünden başlamak şartıyla iki meridyen seçin ve bu iki meridyeni kutuplardan birinde birleştirin. Elde ettiğiniz şey, ekvator üzerindeki köşeleri 90 derece olan, kutuplara denk gelen açısı da seçtiğiniz meridyen aralığına bağlı olan ve iç açıları toplamı 180 dereceden fazla bir üçgen olacaktır. Burada da resimli olarak bakabilirsiniz.

Watch Dogs 2'yi kötü bir oyun zannediyordum oynamadan önce ama şu an oynuyorum ve oyun muhteşem 🤩

İnsanlar bu oyunu neden kötülüyor anlamadım.
Çünkü chekpoint sistemi berbat. Görevi yapıyorsun zaten 1 saatini alacak bir görev. Düşün yapıyorsun yarısına gelmişsin yarım saat geçmiş tak bir sıkıntı çıkıyor ölüyorsun.. ee en baştan.. Delirirsin. Arkadaş oyunlar oyuncu dostu olmalı tamam yarım saat sonraki o bölümü geçemedim ama oraya gelene kadar neler çektim ben? Aynı yerleri tekrar oynamak bana zevk vermeyecek ki aksine canımı sıkacak,sinirlendirecek. Bak yine sinirlendim 😂 Bu en sevmediğim kısmıydı dahası da var

İç açıları toplamının 180 dereceden fazla olan üçgenlerin varlığını öğrenince epey şaşırmıştım.

Sanırım siz de çok şaşırdınız. Arkadaşlar bu dediğimi sınav esnasında aklınıza getirmeyin, sorumluluk kabul etmiyorum 😄
Bunu öğrenince şaşırdım işte, bunu yazabilirim :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı