Öğretmene uydurulacak bahane tavsiyesi

Merhabalar, sosyalde açtığım en utanç verici ama en fazla açmam gerektiğini düşündüğüm konu. 8. sınıf öğrencisiyim ve neredeyse hiç canlı derslere katılmadım. Malum yarın yüz yüze eğitim var. Öğretmenlerime WhatsApp üzerinden ve telefon ile defalarca söz vermeme rağmen sözlerimi bazen tuttum bazen tutmadım. En son verdiğim sözü tutmadığım için bu konuyu açtım. Evimde gerekli internet ve bilgisayarın olduğunu biliyorlar yani Online derslere girmeme engel bir şey olmadığını biliyorlar. Öğretmenlerim "neden hiç canlı derslere katılmadın en son söz vermiştin o günden berri girmiyorsun?" dediğinde sizce ne söyleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Derslere girmek istemediğini, canlı derslerden dersi anlamadığını söylersin. Annen veya baban değil ya öyle hesap soramaz zaten.
 
Arkadaşlar sizden sadece bir seferliğine bahane tavsiyesi istedim başıma hayat öğretmeni kesildiniz. LGS'ye çalışacağıma inanıyorum ve yüksek puan alacağım. Bir aksaklık olmazsa LGS'den sonra bu konuyu bulup aldığım puanın fotoğrafını atarım kafam çok havalarda mı değil mi öğrenirsiniz.
 

Geri
Yukarı