Ölmeden önce yapılacaklar listeniz var mı?

50.000 mesaj olalım Technopat Sosyal'de gerisi beni alakadar etmez.

Hocam aslan demiş kötü bir kelime değil aslan yani güvercin dememiş.

Yazdiginiza bakin, bulundugumuz ortama bakin. Ve mantiginizi yeniden gözden gecirin o zaman. Güvercin demedigi icin tesekkür mü etmeliyim? Ben size konuyu özetliyeyim.

Tanimadigim biri bir iletim hakkinda bana "Aferin" diyor sanki bir sey basarmisim gibi. Sonra "aslan" diyor sanki cok samimiymisiz gibi ve sonra siz diyorsunuz ki "güvercin" dememis ki ama.

Yineliyorum, "CEVAPLA" tusuna basmadan önce yazdiklarinizi yeniden okuyun, mantiginiza yatiyorsa gönderin.

Sevgiler :)

Yazdiginiza bakin, bulundugumuz ortama bakin. Ve mantiginizi yeniden gözden gecirin o zaman. Güvercin demedigi icin teşekkür mü etmeliyim? Ben size konuyu özetleyeyim.

Tanimadigim biri bir iletim hakkinda bana "aferin" diyor sanki bir şey basarmisim gibi. Sonra "aslan" diyor sanki cok samimiymisiz gibi ve sonra siz diyorsunuz ki "güvercin" dememis ki ama.

Yineliyorum, "cevapla" tusuna basmadan önce yazdiklarinizi yeniden okuyun, mantiginiza yatiyorsa gönderin.

Sevgiler :)

Bir insana başkaları yanında verilen öğüt, öğüt değil hakarettir(Hz. Ali) siz önce gömüp sonra sevgiler diyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı