Ölü pikselli MSI monitör iadesi kabul olmadı

Bütçe
4K

Alperaen

Centipat
Daha fazla  
Monitör
MSI
Merhaba,
İnce hesaptan aldığım MSI marka monitörden yaptığım test sonucu 3-4 kadar ölü pixel çıktı, değişim için geri gönderdim ancak sadece 1 tane bulduklarını ve değişim yapmayacaklarını söyleyip gönderdiler ve bende iade için gönderdim ama kabul etmediler ve şu an 4K ya aldığım sıfır monitör hatalı bir şekilde elimde kaldı. Yardım edin ben bu ölü pixelli monitör ile oyun falan oynamak istemiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olun. Elimde fotoğraflar da var.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20241107_151226.jpg
    IMG_20241107_151226.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20241107_151235.jpg
    IMG_20241107_151235.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
İnce hesaptan aldığım MSI marka monitörden yaptığım test sonucu 3-4 kadar ölü pixel çıktı, değişim için geri gönderdim ancak sadece 1 tane bulduklarını ve değişim yapmayacaklarını söyleyip gönderdiler ve bende iade için gönderdim ama kabul etmediler ve şu an 4K ya aldığım sıfır monitör hatalı bir şekilde elimde kaldı. Yardım edin ben bu ölü pixelli monitör ile oyun falan oynamak istemiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olun. Elimde fotoğraflar da var.
Teşekkürler.

Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Tüketici Hakem Heyetine başvuracaksınız. Bunun haricinde şu anda bi' yol yok.
Normalde firmalar sanırsam 3 ölü piksel üzerine değişim yapıyorlardı. Siz de bu kadar olduğinu iddia ediyorsunuz ve servis 1 tane olduğunu söylüyor.

THH üzerinden "Ücretsiz Onarım" başlığında başvurmanız gerekiyor ya da iade etmek isterseniz diğer seçeneklerden başvuracaksınız.

Tüketici Hakem Heyetine başvuracaksınız. Bunun haricinde şu anda bi' yol yok.
Normalde firmalar sanırsam 3 ölü piksel üzerine değişim yapıyorlardı. Siz de bu kadar olduğinu iddia ediyorsunuz ve servis 1 tane olduğunu söylüyor.

THH üzerinden "Ücretsiz Onarım" başlığında başvurmanız gerekiyor ya da iade etmek isterseniz diğer seçeneklerden başvuracaksınız.
3 ölü piksel altında değişim/iade yapmama hakları mı var yani? Ne saçma iş arkadaş. Yazıyorlar mı bu bilgiyi?

"QHD ve 4K modeller için Parlak Nokta > 1 Nokta

Karanlık Nokta > 5 Nokta"
https://tr.msi.com/page/warranty/monitor#:~:text=QHD ve 4K,Nokta > 5 Nokta

Alırken kontrol etmediniz mi bu olayı? 3 değil hatta 5 üzeriymiş. Bu bilgiye göre tabii ki arayıp bilgi almak daha mantıklı.
Parlak nokta sayısı 1den veya karanlık nokta sayısı 5den fazla değilse iade yok yani doğru mu anladım? Bu arada monitörü ben almadım konu başka arkadaşa ait ben sadece merakımdan buradayım

Parlak nokta sayısı 1den veya karanlık nokta sayısı 5den fazla değilse iade yok yani doğru mu anladım? Bu arada monitörü ben almadım konu başka arkadaşa ait ben sadece merakımdan buradayım
Evet öyle. Parlak nokta muhabbeti QHD ve 4k monitorler icin soylenmis. Karanlık nokta için ise bu yazıya göre dediğiniz gibi ama bölge ve ülkelere göre farklılık gösterebildiği yazılmış. Bi' MSI'ya ulaşmakta fayda var.

Şu konuda da belirtilmiş zaten ama eski konu.

Merhaba,
Teşekkürler.
Dostum MSI'ın kendi sitesinde yazıyormuş bu durumda iade almadıkları. Keşke inceleseydin ben de şimdi öğrendim😕

MSI geri alsaydı bile o firma geri almayabilirdi, ben zamanında bozuk gelen bir klavyeyi 4 kere geri gönderdim onlara, sağlam dediler nasılsa sağlam raporu almışlar sırf ışıkları yanıyor diye, tüketici hakem heyetine gitmek aklıma gelmese internetten başka ürün alamaz hale gelirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı