Ölü pixel nasıl belli olur?

lionex35

Centipat
Geçen hafta monitor aldım ve az once birdenbire beyaz ekrandayken ekranın ortasında nokta gibi bir şey gözüme takıldı. Fotograf cekmek istedim cok net gozukmuyor. Bunu nasıl anlayabilirim?

Hocam sadece 1 ölü piksel varsa yapacak bir şey yok iade almazlar 1 ölü pikselden çoğu satıcı yine de istiyorsanız bir sorun aldığınız satıcıya ama çok zor.
hocam attığım fotoğrafa bakar mısın tam anlamıyorum ölü piksel mi nedir?
Dostum bence çok fazla kafanı takma buna 1-2 tane ölü piksel varsa da arkadaş gibi davran onlara alışırsın :)
hocam bazıları artıyor falan diyor ondan

çektim hocam

bu şekil çekebildim de

sadece beyazda var attığım fotoğrafa bakınEki Görüntüle 2429375
Hocam maşallah nasıl bir kamera varsa sizde mikroskop gibi çekmiş :D. Monitörün kırmızı-yeşil-mavi ledleri görünüyor. Şaka bir yana iade etmeye çalışın en büyük hakkınız sonuçta. Ölü pixel az olsun çok olsun malda kusur var. İade edemezsin diyenleri aldırma o ölü pixel zamanla yayılabilir. Eğer iade edememe gibi bir durum olursa THH'ye gidin.

Hocam maşallah nasıl bir kamera varsa sizde mikroskop gibi çekmiş :D. Monitörün kırmızı-yeşil-mavi ledleri görünüyor. Şaka bir yana iade etmeye çalışın en büyük hakkınız sonuçta. Ölü pixel az olsun çok olsun malda kusur var. İade edemezsin diyenleri aldırma o ölü pixel zamanla yayılabilir. Eğer iade edememe gibi bir durum olursa THH'ye gidin.
aahahaha sağolun hocam bu ölü piksel mi hocam fotoğraftaki ? internetten almıştım yok falan derlerse ona göre elimde bir kanıt olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı