hocam attığım fotoğrafa bakar mısın tam anlamıyorum ölü piksel mi nedir?Hocam sadece 1 ölü piksel varsa yapacak bir şey yok iade almazlar 1 ölü pikselden çoğu satıcı yine de istiyorsanız bir sorun aldığınız satıcıya ama çok zor.
hocam bazıları artıyor falan diyor ondanDostum bence çok fazla kafanı takma buna 1-2 tane ölü piksel varsa da arkadaş gibi davran onlara alışırsın![]()
Hocam attığım fotoğrafa bakar mısın tam anlamıyorum ölü piksel mi nedir?
Hocam bazıları artıyor falan diyor ondan.
Hocam maşallah nasıl bir kamera varsa sizde mikroskop gibi çekmiş
aahahaha sağolun hocam bu ölü piksel mi hocam fotoğraftaki ? internetten almıştım yok falan derlerse ona göre elimde bir kanıt olsunHocam maşallah nasıl bir kamera varsa sizde mikroskop gibi çekmiş. Monitörün kırmızı-yeşil-mavi ledleri görünüyor. Şaka bir yana iade etmeye çalışın en büyük hakkınız sonuçta. Ölü pixel az olsun çok olsun malda kusur var. İade edemezsin diyenleri aldırma o ölü pixel zamanla yayılabilir. Eğer iade edememe gibi bir durum olursa THH'ye gidin.
Eğer siz de çıplak gözle görebiliyorsanız ölü pixeldir. Çünkü belli oluyor bir tane led yanmıyor.aahahaha sağolun hocam bu ölü piksel mi hocam fotoğraftaki ? internetten almıştım yok falan derlerse ona göre elimde bir kanıt olsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.