Ölüm diyeti zararlı mı?

XATESS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar açıkçası güzel bir yüzüm var yani en azından öyle diyorlar kime göre neye göre. Fakat boyum 1.75 kilom 82 bugün ölüm diyeti denen şeye başladım. 30 gün sadece su içeceğim. Şu an gayet iyiyim acıkmadım da. Fakat okuduğum her sayfada ölürsün diyorlar. İnsanlar zaten kilosu olanlara ölü gibi davranıyor o yüzden aşırı bunalımdayım her şeyi göze aldım yeter ki 10 kilo falan vereyim. Geçen aylarda düzenli beslenip günde 30 - 40 dk koşma yürüme ile birlikte 14 gün falan diyet yapmıştım. Kilom aynı olmayı bırak daha fazla artmıştı. Eğer hastalık falan ise hep göbekli mi kalacağım? Herkeste haftada en az 5 kilo işe yaramış bu ölüm diyeti. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Arkadaşlar açıkçası güzel bir yüzüm var yani en azından öyle diyorlar kime göre neye göre. Fakat boyum 1.75 kilom 82 bugün ölüm diyeti denen şeye başladım. 30 gün sadece su içeceğim. Şu an gayet iyiyim acıkmadım da. Fakat okuduğum her sayfada ölürsün diyorlar. İnsanlar zaten kilosu olanlara ölü gibi davranıyor o yüzden aşırı bunalımdayım her şeyi göze aldım yeter ki 10 kilo falan vereyim. Geçen aylarda düzenli beslenip günde 30 - 40 dk koşma yürüme ile birlikte 14 gün falan diyet yapmıştım. Kilom aynı olmayı bırak daha fazla artmıştı. Eğer hastalık falan ise hep göbekli mi kalacağım? Herkeste haftada en az 5 kilo işe yaramış bu ölüm diyeti. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Bir şeyler yiyerek kilo vermek daha sağlıklıdır. Ölüm diyetini yapıp 10 kilo verseniz geri alırsınız diyetiniz bitince.

Bitse bile fazla yemeyeceğim zaten eskisi gibi. Yesem bile dikkat ederek yerim sürekli tartılırım.

Böyle saçma şeyler yapmak yerine bir diyetisyene mi başvursan? Gerekli müdahaleyi yapıp kilo vermeye engel bir hastalığın olup olmadığını söyler. Haftada 5 kilo vermek ne kadar mantıklı biraz düşün.
Ailem izin vermiyor. Yiyip iç sonra diyetisyen de diyorlar o yüzden kendim de nasıl yapacağımı bilmediğim için bu saçma şeyi seçtim.

Adı üstünde öldürür.

Ailem izin vermiyor. Yiyip iç sonra diyetisyen de diyorlar o yüzden kendim de nasıl yapacağımı bilmediğim için bu saçma şeyi seçtim.
Dostum öncelikle kilon aşırı bir kilo değil bunu bir bil. Sonrasında ise daha fazla hareket edip akşamları koşuya çıkmaya başla. Ve sağlıklı şeyler ye. Sağlıklı şeyden kastım herşeyden uzaklaş sadece salatalık ye değil. Yüksek kalorili besinlerden uzak durarak damak zevkinide koruyarak kilo vermek mümkün. Ayriyeten bol bol su iç. Konuyla alakalı olduğu için soruyorum kaç yaşındasın?
Eğer ergenlik dönemlerindeysen bu tür bir ölüm diyeti ve fiziksel hem ruhsal olarak sana zarar verecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı