Su diyeti yapılır mı?

KeltoşBebek

Decapat
Daha fazla  
184 boyum 94 kg agirligim var kilo vermek istiyorum normalde 105 kiloydum günlük egzersiz ve ekmeği bırakarak buraya kadar düştüm. Su diyeti yapmak istiyorum daha önce su diyeti yapan varsa tecrübelerini yazabilir mi? Ve bu su diyeti sağlıksız mı?

Ben 3 günlük bir su diyeti yaptım ben Haziran'da yememe dikkat edip her gün minimum 1,5 saat yürüyerek 140 kilodan 125 kiloya kadar düşmüştüm 3 ayda 15kilo daha sonra eylül'de bir tıkandım hep 125 kilo çıkıyordum 2-3 hafta sonra bu diyeti gördüm yaptım 3 günde 120 kiloya düştüm sonra geri tekrar eski halime döndüm ve şu an mevcut kilom 115 kışta geldiği için bu aralar yürüyüşü falan yapmak çok zor geliyor ama o su diyeti o sınırı aşmamda yardımcı oldu çünkü vücudu şoklama diye bir şey var vücut bir zaman sonra hep az yediğin az kalori aldığın için o miktara alışıyor ve kilo vermen duruyor şoklama yaparak bunu aşabiliyorsun ya 3-5 gün boyunca çok fazla yiyeceksin ya da sadece su içeceksin ki o durmuşluktan geçebilesin

Durduk yere su diyeti yapmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum önce sen günlük 2000 kalori altı beslenmeye başla ben 1500-2000 kalori yiyorum her gün bir de günde minimum 1-1, 5 saat yürü önce bir ödem mödem artık ne varsa atsın 1-2 ay sonra yap direkt su diyeti yaparsan yağdan çok kasta kaybedebilirsin önemli olan önce yağ yakmak

Yaparken çok zorlanmadım ben ilk 24-36 saat aşırı zor sonrası unutuyorsun hatta 3.gün sonunda yemek yiyesim yoktu ama artık yemezsem vücuduma gerekli vitamin mineral girmediği için sağlıksal sorun ortaya çıkardı maksimum yapacaksan 3 gün yap 3 günden sonrası doktor gözetimi olmadan yapmak sakıncalıdır

Hızlı kilo veriyorsun ancak dediğim gibi önce yemeni düzelt yürü ondan sonra bu işe giriş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı