Ben 3 günlük bir su diyeti yaptım ben Haziran'da yememe dikkat edip her gün minimum 1,5 saat yürüyerek 140 kilodan 125 kiloya kadar düşmüştüm 3 ayda 15kilo daha sonra eylül'de bir tıkandım hep 125 kilo çıkıyordum 2-3 hafta sonra bu diyeti gördüm yaptım 3 günde 120 kiloya düştüm sonra geri tekrar eski halime döndüm ve şu an mevcut kilom 115 kışta geldiği için bu aralar yürüyüşü falan yapmak çok zor geliyor ama o su diyeti o sınırı aşmamda yardımcı oldu çünkü vücudu şoklama diye bir şey var vücut bir zaman sonra hep az yediğin az kalori aldığın için o miktara alışıyor ve kilo vermen duruyor şoklama yaparak bunu aşabiliyorsun ya 3-5 gün boyunca çok fazla yiyeceksin ya da sadece su içeceksin ki o durmuşluktan geçebilesin
Durduk yere su diyeti yapmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum önce sen günlük 2000 kalori altı beslenmeye başla ben 1500-2000 kalori yiyorum her gün bir de günde minimum 1-1, 5 saat yürü önce bir ödem mödem artık ne varsa atsın 1-2 ay sonra yap direkt su diyeti yaparsan yağdan çok kasta kaybedebilirsin önemli olan önce yağ yakmak
Yaparken çok zorlanmadım ben ilk 24-36 saat aşırı zor sonrası unutuyorsun hatta 3.gün sonunda yemek yiyesim yoktu ama artık yemezsem vücuduma gerekli vitamin mineral girmediği için sağlıksal sorun ortaya çıkardı maksimum yapacaksan 3 gün yap 3 günden sonrası doktor gözetimi olmadan yapmak sakıncalıdır
Hızlı kilo veriyorsun ancak dediğim gibi önce yemeni düzelt yürü ondan sonra bu işe giriş.