Ölüm hakkındaki düşünceleriniz nedir?

  • Konuyu başlatan Mxpyma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 471
  • Görüntüleme 19B
Yahu alıntılayıp duruyorsunuz es mi geçeyim sonra korkak bilmem ne diyorsunuz her yolu çıkmaz.
Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Hadi alıntılara cevap veriyorsun anladım da adamın senle alakası olmayan yorumuna "hahaha" atıp alıntı yaptın. "Sonra alıntılıyorsunuz." diyorsun.. Neyse biraz güleyim geçer.
 
Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Hadi alıntılara cevap veriyorsun anladım da adamın senle alakası olmayan yorumuna "hahaha" atıp alıntı yaptın. "sonra alıntılıyorsunuz." diyorsun. Neyse biraz güleyim geçer.

Lütfen gösterir misiniz hangisi?

Benimle ilgili olmasına gerek yok benim konuştuğum konu ile ilgili olması kafi bir emoji koymak için. Ona bakarsan bu konu Full öyle. Kendilerine mantıklı gelmeyen şeylere hihihia atıyorlar.
 
Bu kadar kanıt, makale varken, bilim bile evrimi kanıtlamışken evrime inanmamak bilime inanmamaktır.
Ne kadar boş şeyler yazmışsın.
Her cümlelerine kelime kelime cevabım var da burada şaklabanlık yapmanı gerektiren bir durum yok.
Zaten yazdıklarını mantık çerçevesi içerisinde izleyebilirsen cevapları zor değil.
Sen git bilime inan.
 
Tamam da sadece maymun ile insanın değil başka canlıların da genetiği aynı olabilir ve bir şebekin benim atam olduğu anlamsız geliyor. Ona bakarsan zaten maymun dışında insanlar ile benzer genetiği sahip canlılarda var. 2 tane seçenek var ve kendisine mantıklı gelen ona inanır.
Olabilir hocam bende çok bilgin değilim araştırıyorum. Sizin "yapısal olarak bir ortaklık olması lazım" sözünüz için bu videoyu önerdim. Diğer sorularınızda internetten araştırarak kolayca bulabileceğiniz şeyler onlara bişey diyemeyeceğim.
 
Yaratıcının yaratıcısı olmazsa veya bizi ilgilendirmezse. Bizi yaratanda bizim umrumuzda olmamalı.
Çelişkinin kaçıncı düzeyi ya bu.
Her şeyi yaratan varlığa yani yaratıcıya kim yarattı sorusu sorulur mu gözünü seversen ya. Yaratıcı zamana bağlı değildir, o her zaman vardır ve var olmaya devam edecektir.
 
Olabilir hocam bende çok bilgin değilim araştırıyorum. Sizin "yapısal olarak bir ortaklık olması lazım" sözünüz için bu videoyu önerdim. Diğer sorularınızda internetten araştırarak kolayca bulabileceğiniz şeyler onlara bir şey diyemeyeceğim.

Bu arada diğer düşünce mantıklı olmasa bu maymun evrimi güzel gelebilirdi(inanma açısından) Ama hoş bir konu evrim ağacı da öyle bir kanaldır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı