Ölümden sonra ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öldükten sonra bence bizi toprağa gömecekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kitapların bir hükmü kalmadı artık. Okumanıza dahi gerek yoktur çünkü değişmemiş bir kitabı bulmazsınız bulsanız bile bir önemi yoktur, bu zamanın kitabı değil çünkü. Şimdi diyeceksiniz ki o bozulursa Kur'an niye bozulmuyor? Cevabı, Kur'an'ı kerim, kıyamete kadar hükmü süreceği için Allah onu kıyametin son gününe kadar koruyor. Hiçbir harfi bile değişemez.

Hocam diğer dinlere neden ağır bir eleştiri yapıyorsunuz ben bir Müslüman olarak bunu doğru bulmadım okumanıza dahil gerek yok ne demek kuranda eski bir kitap birisi "HAŞA" çıkıp kuranı okumanıza gerek yok derse hoşunuza gider mi?

Ne evrenin ne de ölümün ne olduğu belli değil. Evreni ve ölümü gözünüzle yorumlamayın. Ölen canlılara ne olduğunu bilmiyoruz bence. Bildiklerimiz bir damla, bilmediklerimiz ise okyanus. Anlamadığımız, algılayamadığımız şeyler var.

Fazla uzatmaya gerek yok, hepimizin sonu böyle olacak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne diyor epikür "biz varken ölüm yoktur ölüm varken ise artık biz yokuz" bende buna dayanarak ölümden sonra bir şey olduğuna inanmıyorum geldik ve gittik.

Çok anlamsız değil mi o zaman neden hayatta kaldık yıllarca sonumuz bir hiçse ne için çabaladık direkt ölmek isteyen ölsün o zaman. Sonuçta cezası yok değil mi?

Çok anlamsız değil mi o zaman neden hayatta kaldık yıllarca sonumuz bir hiçse ne için çabaladık direkt ölmek isteyen ölsün o zaman. Sonuçta cezası yok değil mi?

Sen insanları sırf hapse girmemek için mi öldürmüyorsun, sırf markette kamera var diye mi hırsızlık yapmıyorsun? Erdemli olmak için sopaya gerek yok 5 yaşında çocuklar değiliz.

Sen insanları sırf hapse girmemek için mi öldürmüyorsun, sırf markette kamera var diye mi hırsızlık yapmıyorsun? Erdemli olmak için sopaya gerek yok 5 yaşında çocuklar değiliz.

Bahsettiğin örnekler çok farklı bu dünyada olacak şeyler atıyorum markette kamera var demişsin kamera ve polisler olmasa adam Din'i inancı gereği hırsızlık yapmayacak ha inancı yoksa öldüğünde yok olup giderim diyorsa bence çalarda gerektiği yerde adamda öldürür. Öldükten sonra erdemlik ne işime yarayacak en azından öbür dünya varsa bir tartıda günah ve sevaplarım olacaksa erdemlikte yaparım iyilikte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı