OEM Keyler yasal değil

Zararı şu: Sen hem Windows 10 üreticilerine küfür gibi korsan alıyorsun bir de daha kötüsü onları batırmaya çalışanları destekliyorsun.
Batsınlar umurumda değil, sadece Windows mu var? Ayrıca istediğimiz çoğu özelliği getirmeyip önümüze aynı şeyi sunacaklarsa para kazandıramam ben onlara.

Ben illaki orijinal alın demedim zaten. O adamlara para vereceğinize programla yapın daha iyi.
Hiçbir şekilde katılmıyorum hocam. Programla Windows'unuzu aktifleştirince bilgisayarınıza bilmediğiniz bir çok şey yüklemiş oluyorsunuz. Mining'inden tutun veri hırsızlığına kadar her şeye açık hale geliyor bilgisayarınız. Ancak alınan OEM, Retail vs. keyler bu şekilde çalışmıyor.

Burada keyler tartışılıyor Windows sürümleri değil. Birazdan CS:GO'daki en güçlü silahları say desen şaşırmam.
Hayır, arkadaş ben microsoft’tan aldım diyor işletim sistemini. Bir de diğer key alıcılarına laf atıyor. Madem konuşuyor böyle bir şey, kanıtlasın. Eyvallah deriz. Bu arada birazdan türk olduğunu kanıtlaması için tüm vergileri saymasını isteyeceğim.

OEM Key'ler de programlar da yasal değil. Benim burada anlatmak istediğim her korsan içerik kullanana laf atıp OEM Key'i savunanlara. Yoksa kim OEM Key kullanmış, kim program kullanmış kim 1000 TL verip almış kimsenin umrunda değil.

@Hamza Ensar Sağlam 'ın anlatmak istediği ise OEM Key'leri almamamız gerektiği çünkü bu OEM Key'leri satan kişilerin yasal bir satış yapmadığı ve onlara para yedirmememiz gerektiği.

Hayır, arkadaş ben microsoft’tan aldım diyor işletim sistemini. Bir de diğer key alıcılarına laf atıyor. Madem konuşuyor böyle bir şey, kanıtlasın. Eyvallah deriz. Bu arada birazdan türk olduğunu kanıtlaması için tüm vergileri saymasını isteyeceğim.
Güldürme sjsj 🤣 😆 :D ;)

Hiçbir şekilde katılmıyorum hocam. Programla Windows'unuzu aktifleştirince bilgisayarınıza bilmediğiniz bir çok şey yüklemiş oluyorsunuz. Mining'inden tutun veri hırsızlığına kadar her şeye açık hale geliyor bilgisayarınız. Ancak alınan OEM, Retail vs. keyler bu şekilde çalışmıyor.
O hangi programı kullandığınıza bağlı, her korsan ürün virüslü, her Windows etkinleştirme yazılımı virüslü değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı