OEM lisanslı sisteme format atılırsa lisans kaybolur mu?

• Konuyu başlatan aszx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.114
Hayır, sadece Networking yazan kısımdaki sürücüyü yükle. Her ihtimale karşı dosyasının bulunması için o da. İnternet sorunu yaşamazsan dosyayı kurmana gerek yok, Windows kendi güncellemelerini otomatik olarak yapacaktır.
Peki direk flaşa mı yükleyeyim rufusla yazdırdıktan sonra
Hayır, sadece Networking yazan kısımdaki sürücüyü yükle. Her ihtimale karşı dosyasının bulunması için o da. İnternet sorunu yaşamazsan dosyayı kurmana gerek yok, Windows kendi güncellemelerini otomatik olarak yapacaktır.
Diğer sürücüleri formattan sonra mı kuracağım?

Hocam mantık yürütmek zor değil, Rufus ile yazdıktan sonra bir klasör oluşturup flaşa atabilirsin. Formattan sonra Windows otomatik olarak sürücüleri yüklüyor zaten, eksik sürücü olursa donanım kimliği ile yükleyebilirsin. Forumda bu konu hakkında bolca rehber var.

Hocam mantık yürütmek zor değil, Rufus ile yazdıktan sonra bir klasör oluşturup flaşa atabilirsin. Formattan sonra Windows otomatik olarak sürücüleri yüklüyor zaten, eksik sürücü olursa donanım kimliği ile yükleyebilirsin. Forumda bu konu hakkında bolca rehber var.
Hocam ben şimdi sıfırladım wifi bağlanmıyor. Sıfırlamadan önce network dosyasını ve winrar ı başka bi usb ye yükledim ve şimdi bilgisayara attım. Winraeı kurdum ama network ü nasıl kuracağımı bilmiyorum nasıl kurabilirim

Dosyanın içerisinde şunlar yazıyor;

Adım adım
1. Sürücü paketini çıkarın ve klasöre girin
2. Sürücü paketi klasörünün sol üst köşesindeki Dosya seçeneğine tıklayın
3. İmleci Windows PowerShell'i Aç seçeneğine getirin
4. Windows PowerShell'i yönetici olarak aç seçeneğini seçin
5. Evet, Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin verin'i seçin.
6. .\Install.bat girin
7. Sürücü kurulumunu başlatmak için sonraki komut satırına dönene kadar Enter tuşuna basın.
8. Kurulum başarıyla tamamlandıktan sonra lütfen yeniden başlatın.

Adım adım
6. .\Install.bat girin
7. Sürücü kurulumunu başlatmak için sonraki komut satırına dönene kadar Enter tuşuna basın.
Hocam yaptım oldu. Şimdi diğer sürücüleride indireceğim. Onlar içinde mi aynı kodu yazmam gerekiyor?

Adım adım
6. .\Install.bat girin
Hocam nedendir bilmem yine s7rücü gitti. Kablo ile internete bağlanıp internetten sürücüyü indirip söylediğiniz şekilde yaptım. Önceden olmuştu ama şuan olmuyor. Win güncellemeyi yaptım olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı