OEM RX 460 Isınma Sorunu

Yusufctnky.exe

Kilopat
Merhaba OEM RX 460 aldım ikinci el.

Girdim FarCry Primal'e, high ayarlarda oynadım biraz 85 dereceye geldi hemen. Korktum sonra
Fanın hızını arttırdım ortalama 80'e düşürdüm o civarda durdu. İnternetteki testlerde daha az dereceleri gösteriyor. Bence çok gibi geldi ve en fazla kaç dereceden sonrası zararlıdır?
Bir de PSU ile alakalı olabilir mi 250 Watt PSU var 450 gerekiyor normalde ama çalıştırıyor sıkıntısız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
OEM modelde ısınma olabiliyor. 80 dereceyi aşmıyorsa o şekilde devam edebilirsiniz ama düşük değerler değil. Kasanızın hava sirkülasyonu da önemli. Fanları doğru şekilde takın ve yer var ise fan eklemesi yapabilirsiniz. Kasa kapalı bir konumdaysa yer değiştirebilirsiniz. Ekran kartı sıcaklığı PSU yetersizliğinden değildir ama kalitesiz bir 250 W PSU ise değiştirmenizi tavsiye ederim.
OEM modelde ısınma olabiliyor. 80 dereceyi aşmıyorsa o şekilde devam edebilirsiniz ama düşük değerler değil. Kasanızın hava sirkülasyonu da önemli. Fanları doğru şekilde takın ve yer var ise fan eklemesi yapabilirsiniz. Kasa kapalı bir konumdaysa yer değiştirebilirsiniz. Ekran kartı sıcaklığı PSU yetersizliğinden değildir ama kalitesiz bir 250 W PSU ise değiştirmenizi tavsiye ederim.

Çözüm
Merhaba OEM RX 460 aldım ikinci el.

Girdim FarCry Primal'e, high ayarlarda oynadım biraz 85 dereceye geldi hemen. Korktum sonra
Fanın hızını arttırdım ortalama 80'e düşürdüm o civarda durdu. İnternetteki testlerde daha az dereceleri gösteriyor. Bence çok gibi geldi ve en fazla kaç dereceden sonrası zararlıdır?
Bir de PSU ile alakalı olabilir mi 250 Watt PSU var 450 gerekiyor normalde ama çalıştırıyor sıkıntısız.
Uzun zaman 85 80 dereceler arasında kalırsa zarar görebilir o yuzden fan modifiyesi yapmanı oneririm. Yapmayacaksan mini vantilatör al koy kasanın yanına ohhhhhhhhhhh serinle hem sen serinlersin hem ekran kartı serinler. İyi akşamlar bu arada laptopsa soğutucu da alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Islemcin nedir ?
İntel İ3-4160 3.6ghz
Uzun zaman 85 80 dereceler arasında kalırsa zarar görebilir o yuzden fan modifiyesi yapmanı oneririm. Yapmayacaksan mini vantilatör al koy kasanın yanına ohhhhhhhhhhh serinle hem sen serinlersin hem ekran kartı serinler. İyi akşamlar bu arada laptopsa soğutucu da alabilirsin.
Fan modifiyesi nasıl yapabilirim.
Önde büyük bi tane fan var fan,arkayada küçük bi tane taktım.yan kapaktada var büyük bir fan.
Şu an 2. El 500w psu buldum 80tl ye yeni 12v çıkışı 260w almayı düşünüyorum.bir kere ekranım kapandı sıkıntı olucak.
Düzgün 12cm fanlı bir güç kaynağı al, milattan kalma 8cm arkadan fanlı psular anakart sıcaklığını zaten artırıyor. Ekran kartına çok etkisi olmayabilir, o elindeki psunun ısınıp ısınmamasına bağlı
redrock 500 watt yepyeniİlan No: 723763369
Redrock 500 watt yepyeni - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 723763369
Bunu alıcam gibi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı