Canın çok şeker isterse spor öncesi vs. 1 parça bitter yiyebilirsin. Bu şekilde kendini çok sıkarsan bir boşlukta kendini şekerli gıdalar yerken bulabilirsin.
Canın çok şeker isterse spor öncesi vs. 1 parça bitter yiyebilirsin. Bu şekilde kendini çok sıkarsan bir boşlukta kendini şekerli gıdalar yerken bulabilirsin.
Bir yandan diyet yapıp bir yandan spor yapacaksın işte. Gerekirse bir diyetisyene başvur veya diyetisyene gitmek istemiyorsan spor hocalarına da sorabilirsin.
Makara bir yanada aslında 84 çok da değil. O boya göre 75 -78 kilo oranları normal. Hocam bisiklet sürün size yemin ediyorum çok işe yarıyor hem baldırlarını yakıyor hem de göbeğini zaten zaman geçtikçe karnın ağırmaya başlıyor. yağları yakıyor
Makara bir yanada aslında 84 çok da değil. O boya göre 75 -78 kilo oranları normal. Hocam bisiklet sürün size yemin ediyorum çok işe yarıyor hem baldırlarını yakıyor hem de göbeğini zaten zaman geçtikçe karnın ağırmaya başlıyor. Yağları yakıyor.
Hocam ettik bir hata 70'e inene kadar tövbe ettim bozsam sıkıntı bozmasam sıkıntı dediğiniz gibi normal inş boy da artarsa tam olur ama göbek de çok sarktı.