Bana da lazım. Takipteyim.
1&1 önermiyorum. Destek servisi kötü. Dakikalarca bekliyorsunuz. Özel yardımcı ile asla konuşamadım. Maillere cevap geç. Aldığınız alan adını kullanamıyorsunuz. Kötü.Şu konuya bakabilirsiniz:
Rehber: Senelik 1$'a hosting ve domain alma
Öncelikle merhabalar, iyi forumlar. Nasıl 1$'a senelik hosting ve domain alabiliriz onu göstermeye çalışacağım elimden geldiği kadar. Kendisi şans eseri bulduğum bir site ionos.com. İlk aşama olarak siteye giriyoruz ardından "Hosting>Web Hosting" şeklinde ilerliyoruz. Sonrasında aşağıya doğru...www.technopat.net
Ayrıca Adsense, Freenom alan adlarını kabul etmiyor diye biliyorum. Başka reklam adreslerine bakabilirsin. Adcash gibi.
AdSense freenom domain kabul etmiyor. Sadece blog sitesi kuracaksanız blogger kullanabilir bu sayede hostingi satın almadan web sitesi kurabilirsiniz. Elinizdeki 30TL ile de domain alırsınız yine .com gibi domainler alamazsınız ancak. Xyz gibi domainlere yönelebilir AdSense'den onay alabilirsiniz.
Merhaba hosting satın aldım 16TL gibi düşük bir ücretle domainde satın alacağım fakat. Xyz domaininin yenileme ücreti 100TL gibi pahalı bir fiyat ben farklı farklı hesaplardan her zaman ilk fiyatıyla alabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.