Öneri: Konu altındaki yorumlar zincirlenebilir olmalı

Yer
Miami, FL
Bugün bir konunun altında @Recep Baltaş'ın birkaç kişi ile tartışmasını okuyacaktım ki 25 sayfa konu arasında bunu yapmak işkence oldu. Önerim şu: Örneğin Recep Baltaş'ın o konuda kime ne yazdığı ve kimin Recep Baltaş'a ne yazdığını gösteren bir zincir olsun. Zinciri göster tuşuna basınca bütün etkileşim gözüksün. Bu mümkün mü? Mümkünse heyecanla gelmesini bekliyorum 😍.

Güzel öneri, fakat birbiri ile konuşanlar zaten ya birbirinin mesajını alıntılayarak ya da birbirlerini etiketleyerek konuşuyorlar. Yani aslında kimin kimle konuştuğu belli. Bu yüzden Yönetim olumsuz yanıt verir diye düşünüyorum. Tabii gelse daha kolay olurdu.

Güzel öneri, fakat birbiri ile konuşanlar zaten ya birbirinin mesajını alıntılayarak ya da birbirlerini etiketleyerek konuşuyorlar. Yani aslında kimin kimle konuştuğu belli. Bu yüzden yönetim olumsuz yanıt verir diye düşünüyorum. Tabii gelse daha kolay olurdu.

Evet ancak 5. sayfada olan yanıta 11. sayfada alıntı yapılınca işler karışıyor.

Dediğin çok uğraştırıcı bir şey gibi geldi bana. Çok da şart değil gibi, alıntılama özelliği yeterli bence.

Bilmiyorum orasını artık.

Hocam donanımhaber Forum'daki gibi mi? Öyle diyorsanız şahsen görüntü kirliliği oluyor diye düşünüyorum.

Kullanmadım bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı