Çözüldü Örgün eğitime geçişte 10. sınıftan mı 11. sınıftan mı başlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

730495

Centipat
Merhaba ben açıktan okuyorum ancak bu sene örgüne eğitime geçmek istiyorum. Benim merak ettiğim konu sınıf belirleme. Bazı yerlerde sınıf belirlerken ortak derslere göre belirlenir derken bazı yerlerde ise kredi puanına göre belirlenir diyor. Benim şu anki kredim 110-120 civarı 11. sınıftan başlamak istiyorum ancak sınıf belirleme ortak derslere göre belirlenir dedikleri için mat 3'ten bu sınav bilerek kalmıştım. Şimdi örgün eğitime geçersem 10. sınıftan mı yoksa 11. sınıftan mı başlarım?

Bende de aynı sorun var şu anda temmuz sınavlarına girdim ve mat 4 boş bıraktım 11. siniftan başlamak istiyorum ve 1 dersten kaldım diye de 10. sınıfa tekrar dönmek istemiyorum.

11. sınıftan başlarsınız.
Hocam aölün web sitesinde ortak derslere göre sınıf belirlenir diyor ama burdaki çoğu kişi krediye göre diyor.

Bende de aynı sorun var şu anda temmuz sınavlarına girdim ve mat 4 boş bıraktım 11. siniftan başlamak istiyorum ve 1 dersten kaldım diye de 10. sınıfa tekrar dönmek istemiyorum.
Valla ben ortak derslere göre dediği için bilerek bir dersten kalmıştım ama sanırım krediye göre belirleniyormuş. Bilseydim o dersi de yapardım.

Hocam aölün web sitesinde ortak derslere göre sınıf belirlenir diyor ama burdaki çoğu kişi krediye göre diyor.

Valla ben ortak derslere göre dediği için bilerek bir dersten kalmıştım ama sanırım krediye göre belirleniyormuş. Bilseydim o dersi de yapardım.
peki kredini kac olması gerekiyor 11. sinif için

@730495, kaynak atarsanız incelemek isterim de 11. sınıftan başlarsınız. Bildiğim yanlış bilgi varsa ben de düzeltmiş olayım.

peki kredini kac olması gerekiyor 11. sinif için
Bir yerde 87-127 arasi diyordu
@730495, kaynak atarsanız incelemek isterim de 11. sınıftan başlarsınız. Bildiğim yanlış bilgi varsa ben de düzeltmiş olayım.
Aolden orgune gecis yazinca cikiyor hocam. Ancak aolden orgune gecen kisiler krediye bakiyor diyorlar. Gerci o yazi 2014 ten kalma belki sistem degismistir ancak web sitelerine yazmamislardir.

@730495, inceledim. Eski bu, muhtemelen değişti. Önemli olan kredi.

@730495, sorununuz çözüldü mü acaba? Aklınıza takılan soru var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı