Öylesine sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman H.A.W.X serisine bak ya da Ace Combat serilerine. Biraz daha arada kalmış Arcade oyunlar onlar;)
H.A.W.X serisine baktım ilk oyunu diğer oyunlardan daha iyi gözüküyordu 2 ve 3. serileri vardı kafam karıştı sonra Ace Combat serisine baktım 7.serinin gameplay videosunu izledim aşırı beğendim. Sayenizde doğru düzgün oyun buldum hocam sağolun. :)
Oyundaki savaş uçakları yola indirilebiliyordur umarım. 🤣

Animeler de çizgi film çekirgem, bu gerçekle savaşamayız. Hayır yani çizgi film olsa ne olur? Çizgi film izleyelim hepimiz, ne olacak😄
Çizgi film değil demek için kör olmak sanırım işte çize çize yapmışlar ama bizim ülkede çizgi film=Pepe olduğu için ortalık karışmasın.

1- Sitenin özel üyelerine özel bir buluşma düzenlenirse sizce kim hayranlar altında ezilir?

2- Ribozom partisi vermeyi planlıyorum kimler gelir? Cıstırgo'da kızartıyoruz.

3- @painkiller ve @Jira yeni çıkacak Flight Simulator hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hey dostum, 1. soruda niye ben yokum ayıp değil mi he :D
2. Arkandayız dostum, arka her zaman önemlidir :p
3. Tek kelime ile, E-F-S-A-N-E.

1- Sitenin özel üyelerine özel bir buluşma düzenlenirse sizce kim hayranlar altında ezilir?

• @painkiller
  • @Jira
  • @Berhan.
  • @Recep Baltaş
  • @Ali Güngör
En az benim ezileceğim kesin 😁

O kadar moderatörsün bulursun bir yolunu
Ufak bir hesap yapalım.
Screenshot_1.png

Bannerlord 150 TL.

Ban başına bir lira aldığıma göre sana bu oyunu atmam için 150 kişiye ban atmam lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence dostlarla Amerikan Futbolu etkinliği yapalım herkes birbiriniz ezsin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı