Öylesine sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTA'da uçak sürme deyince akan sular durur. Online'da o F16'ları nasıl öyle binalar arasından geçirip hiç ıskalamadan her spray atışlarında adamları öldürüyorlar şaşıp kalıyorum. Bende birkaç kere denedim ama ya adamı vurduktan sonra uçağın burnunu kaldıramayıp yere çakıldım ya da direkt binaya çarptım. İki şekilde de karizmayı çizdirdik. Ama GTA San Andreas'ta ve Vice City'de uçak sürmede üzerime tanımam.

GTA SA'da asıl zor uçuş mekaniği yok mu ya.

Zaten var. Fazlasında da gözüm yok. :)

Kral yetmez beee.

@Emre C bana doğum günümde Bannerlord'u hediye etmeni bekliyorum, yoksa seni kınıyorum. İnsan en yakın arkadaşına oyun alamaz mı? O kadar moderatörsün bulursun bir yolunu :p.
@Neşeli Enginar reis oralarda hava nasıl? Ailen nasıl? Umarım iyisinizdir.
@Emir M. @Caner Uncu @Sylveon siz ne zaman bana karga burun demeyi bırakacaksınız yahu :D.
@Jira oyunculuk nasıl bir duygu :D.
@FalconPolat profil foton iyi hoşta, yahu ben seni tam tanımıyorum. Bir tanışmamız yok mu? :D.
@Jonathan North sanırım savaşları falan seviyorsun, bunu sevdim. İstersen tarikat kurabiliriz :D (fbı open up)
@MayCrasH mavi ekran canavarı, biraz da siyah ekran canavarı olma zamanı gelmedi mi? :p.
@166770 ahh ahh, sana bir indirimde işlemciyi aldıramadım. Şimdi en azından 100 TL zarardasın, bunun hakkında düşüncen nedir?
@Recep Baltaş ayakkabı numaranı alabilir miyiz :D (neden sordum bilmiyorum ama sordum işte)
@Jang Geum'un Danji Yemeği o isim nedir yahu adam akıllı okuyamadım, sonrasında olayı çaktım :D adını değiştirmeyi düşünüyor musun?
@Asım Demir beleş uçak bileti alabiliyor muyuz? Şöyle İstanbul-İzmir arası olanlarından :D.
@.I.N.И.A. yahu seni ortalıkta göremiyoruz, sorun mu var? (Her ikiniz için de söylüyorum)
@Mithat Berhan kız olsam ilk seni döverdim :p.

Öncelikle kazık yemekten gurur duyuyorum ve yakın zamanda da alabileceğimi düşünmüyorum. Karantina bitince elimdeki parçaları satıp yenilerini alınca söz ilk sana göstereceğim😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence dostlarla Amerikan Futbolu etkinliği yapalım herkes birbiriniz ezsin:)

Amerikan Futbolu denildi bunu buraya koymazsam olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ufak bir hesap yapalım.
Eki Görüntüle 549796

Bannerlord 150 TL.

Ban başına bir lira aldığıma göre sana bu oyunu atmam için 150 kişiye ban atmam lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam sen bana 75 TL ver, ben gerisini tamamlarım :D Zaten bugüne kadar 75 üzeri ban atmışsındır. Stonks :D

Trol olmamak kaydı ve din, siyaset ve ırk ile alakası olmadığı sürece, herkes istediğine soru sorsun veya sohbet edelim.
Ben de birazdan sormak istediğim soruları falan etiketleyip söyleyeceğim :)
Motionless IN White, Itzy mi? Itzy mi Motionless IN White? Aynı kişiler mi farklı insanlar mı? Kafam püff.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı