Öylesine soru cevap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msi GG Clutch GM11 mi Logitech G203 mü tercih ederdin?
G203 kesinlikle, ek olarak Aorus M2'de listeye eklenebilir.
20 mayısta 18 yaşıma girdim :)
Bu arkadaşları tanımıyorum, şu anda ASRock benim en büyük dostum. (Anakart olarak)
Kasa toplama merakı nereden geldi?
Çünkü kendimi teknoloji ile bağdaştırıyorum ve sanki bunun için yaşıyorum gibi hissediyorum. Bilgisayara olan aşkım yıllardır var ve bu işte hep en iyilerden olmayı istemişimdir.

Canım sıkıldı ve konu açmak istedim, herkes merak ettiği soruları merak ettiği kişilere sorabilir. Benim hakkımda merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz, herkes serbest takılabilir. Not: Din ve siyaset harici tabii ki.
Daner Dolga Darlacı ve Ege Fitness gafes dövüşü yapsa kim alır sence ? :D

Nasılsınız?

Niye her zaman agresifsiniz? @Motionless IN White
Önceden fazlasıyla üzerime gelindi ve içime kapanık birisi oldum. Haliyle bunun etkisi ile bazen fazlasıyla kontrolden çıkabiliyorum, eğer kötü davrandığım kişiler varsa özür dilerim.
@passat Bu işler ile pek ilgili değilim ancak Ege Fitness alır diye tahmin ediyorum, ama dediğim gibi pek alakam yoktur bu tarz şeyler ile :D

Aslında Japon demeyelim de, Asyalılar diyelim. Şöyle, benim kökenim Çin'den gelme ve tipim de Rus-Alman-Çin karışımı gibi bir şey. Şarkıları falan da ilgimi çekiyor ve paranın pek söz etmediği yerler hep Asya ülkeleri, yani o kadar gelişmesine rağmen deli gibi para gerekmiyor. Kültürleri de bize fazlasıyla yakın, tarihi doğası gibi bir çok etken var. Bir de teknolojik olarak gelişmeleri gibi unsurlar da var. Asyalılar sayesinde dünya bu kadar gelişmiş durumda, her ne kadar bazı toplum sevmese de birçok şeyi onlara borçluyuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı