Öz eleştiri yapmak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu ana kadar haksız olarak aldığımı düşündüğüm tek ceza Bluetooth yerine ''bluetooth'' yazmış olmak. Nedenini sorduğumda özel isim olduğu söylendi. Hala özel isim olduğunu da düşünmüyorum ama neyse :)
Marka işareti ve logosu bile var. :)

Özet olarak buradaki üyelerin bazıları kuralları mantıklı buluyor, bazıları ise haksız buluyor ve bu konulardan milyon tane açılıyor. Bence konu sahibinin de moderatörlerin de haklı veya haksız olduğu yerler var. Eğer yazım kurallarına dikkat edip gereksiz veya yanlış mesaj yazmazsanız fazla sorun olacağını düşünmüyorum, zaten amaç insanlara yardım etmek.

Telif hakkı işareti ve logosu bile var. :)

TDK bile dese öyle düşünemiyorum. Bana bilgisayar, HDD, SSD demek gibi geliyor :D
Mesela ''Realtek Bluetooth Kartı'' dediğimde büyük yazmam gerektiğini düşünüyorum.
Neyse, en azından yazmam gerektiğinde büyük yazıyorum artık.

@Zgrrs Bluetooth teknolojinin adıdır ve büyük yazılmalıdır. Ama herkes düşündüğüne göre yazarsa, kime ne fayda sağlanacak buradan? Kesin bilgi ve çözüm nasıl çıkacak?
Bluetooth ile ilgili olanı ben dedim :)

Sonuç olarak ben bu başlığı birçok kişinin sesi olmak için, birçok kişinin ortak sorununu dile getirmek için yazmışken "gerekli cevap verilmiştir" kısmına sizin karar verip konuyu kapatmanızı da başlığın ne kadar haklı olduğu şeklinde yorumluyorum.
Burayı seviyoruz, acısıyla tatlısıyla siniri stresiyle, özverisiyle fedakarlığıyla buradayız, karşılığı bu şekilde olmamalı diyorum. Siz yine kendi bakış açınızla UYARMAYA, konulara son mesajı yazıp gerekli cevabın verildiğine hükmederek kapatmaya devam edebilirsiniz, ben kendimi ve birçok insanın derdini ifade edebildim diye düşünüyorum.

Anlamadım, Bluetooth ne alaka?
Konu kapanacak diye acelemden okuyamıyorum bile, bir de harf yazım hatası yapmamak söz konusu derken işler karışıyor. Bilmem anlatabildim mi derdi mi?

Burayı seviyoruz, acısıyla tatlısıyla siniri stresiyle, özverisiyle fedakarlığıyla buradayız, karşılığı bu şekilde olmamalı diyorum siz yine kendi bakış açınızla UYARMAYA, konulara son mesajı yazıp gerekli cevabın verildiğine hükmederek kapatmaya devam edebilirsiniz, ben kendimi ve birçok insanın derdini ifade edebildim diye düşünüyorum.

Hâlâ aynı noktaya takılıyorsunuz.

Kadro değişir, belki bir sene hatta bir sene bile olmadan değişir belki. Ama kurallar bakidir. Bu tarz konuların nereye vardığını, kontrol edilmezse nasıl saptığını defalarca deneyimledik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı