Öz eleştiri yapmak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Technopat diktatör demedim. Yazdığın şeyleri bir diktatör de yaptığını iddia eder dedim.

Bir diktatörün iddia etmesi benim yanlış görüşte olduğumu göstermez.
Bu sitenin eleştirilecek yönleri olabilir, ben ona bir şey demiyorum, cezanın aslında eğitim olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Buraya ilk geldiğim dönemde birçok hatanın cezası bir gündü, şimdi bir saat. Forumdaki insanların da talepleri sonucunda karar verildi. Uygulanan her kural değişmez kanun değil. Tartışmak iyidir.

@illedelinux ben de cezaların hatalı olabileceğini söylemeye çalışıyorum.

Bir diktatörün iddia etmesi benim yanlış görüşte olduğumu göstermez.
Bu sitenin eleştirilecek yönleri olabilir, ben ona bir şey demiyorum, cezanın aslında eğitim olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Sokak hayvanı mıyız cezayla eğitilelim, hepimiz belli seneler eğitim aldık ama hayat bu eğitimi layığı ile uygulayamayacak kadar hızlı ilerliyor. Buranın amacı bana ya da size eğitim vermek değil. Kuralların olması kuralları haklı kılmaz, kurallarda personelle birlikte değişir İbrahim arkadaşım.

Türkçe kurallarının abartıldığını düşünmüyorum. Bazı yazım yanlışlarım arada moderatörler tarafından düzeltildi ama hiç uyarı veya ceza almadım. Burası herkese açıp bir topluluk, yardım ve tavsiye istenilen konuların altında ilkokul seviyesinden kötü seviyede yazılmış mesajları anlamaya çalışmak veya Discord kanalında, Fortnite içerisinde konuştuğu gibi konuşan kişileri çekmek hoş bir tecrübe değil. Hatta ben cezalar konusunda yumuşak bile davranıldığını düşünüyorum.

• Beğen
İfadeler: Tim
"Bluetooth teknolojinin adıdır ve büyük yazılmalıdır" kısmını bilmek zorunda olduğumu düşünmem ki büyük yazılması gerektiğini bileyim şeklinde yorumlarım. Olayda bu herkes her şeyi bilmek zorunda değil ki bir kurala dahil mi diye takip edebilsin.
Herkes her şeyi bilecek olsaydı bu forum bile burada olmazdı. Kurallara uyulsun, derdim bu değil benim. Buna çözüm şu andaki yaptırımlar olmamalı.

Değişmeyen tek şey değişimdir, kurallar değişir tabii ki.

Mesela kuralların olmadığı bir durumda Technopat ortamının korunamayacak olması. Amacımız kural değil Technopat'ın ortamını korumak. Bunun yegane sağlayıcısı kurallar. Kast ettiğim bu.

Kişilere olan sorunlarınızı kurallara vurmayın.

Kuralları uygulayan kişilerdir ve yukarıda örneklendirdiğim gibi bunu kendi bakış açısıyla yaptığı sürece kurallara da vurmak zorundayım. Ben bu konu kapatıldığı anda yeni başlık oluşturup belli bir süre foruma ara verdiğimi yazıyordum ki siz geri açtınız, anlatabiliyor muyum? Ben derdimi bir kişi gerekli cevabın verildiğini düşündüğü için ifade edemeyeceksem nasıl olacak o iş.

"Bluetooth teknolojinin adıdır ve büyük yazılmalıdır " kısmını bilmek zorunda olduğumu düşünmem ki büyük yazılması gerektiğini bileyim şeklinde yorumlarım. Olay bu, herkes her şeyi bilmek zorunda değil ki bir kurala dahil mi diye takip edebilsin.

"Bilmek zorunda değilim" mantığıyla düzen sağlanamaz.

• Beğen
İfadeler: Tim
"Bluetooth teknolojinin adıdır ve büyük yazılmalıdır " kısmını bilmek zorunda olduğumu düşünmem ki büyük yazılması gerektiğini bileyim şeklinde yorumlarım.
Bluetooth hakkında yeterli bilgiye sahipseniz tabii ki özel isim olduğunu bilmeniz gerekir. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı