Ayberk_asd
Picopat
Benim tüm istediğim meslekler için bir sebep bulunuyor. Ben de son çare olarak özel ders öğretmenliği istiyorum. Bunu ana meslek olarak yapabilir miyiz?
Benim tüm istediğim meslekler için bir sebep bulunuyor. Ben de son çare olarak özel ders öğretmenliği istiyorum. Bunu ana meslek olarak yapabilir miyiz?
Yapılır ama yapılmaz. Kadrolu öğretmenseniz daha çok ders bulursunuz daha yüksekk ders başına ücret alırsınız. Okuduğunuz üni iyiyse yine aynı şekilde olabilir. Yani insanlar tercih etmeyebilir sadece onu yaparsanız. Ders bulabilirseniz getirisi iyidir ama çoğu kişi bulamayıp genelde dershanelerde çalışmak zorunda kalıyor veya şanslıysa özel okullarda. Onlar da asgari ücret veya hallice bir para veriyorlar.Benim tüm istediğim meslekler için bir sebep bulunuyor. Ben de son çare olarak özel ders öğretmenliği istiyorum. Bunu ana meslek olarak yapabilir miyiz?
Özel ders vermek için baya dalım var aslında. Hesapladım 6 şey için özel ders verebilirim. Dil, müzik ve kodlama alanında. Daha da öğrenirim olmazsa, öyle veririm. Bence memnun edebilir. Pahalı oluyor dersler sonuçta.Verilen paralar memnun etmez genelde ek iş olarak yapılıyor.
He üniversite okumadıysanız kesinlikle ders bulamazsınız. Belki binde bir.Özel ders vermek için baya dalım var aslında. Hesapladım 6 şey için özel ders verebilirim. Dil, müzik ve kodlama alanında. Daha da öğrenirim olmazsa, öyle veririm. Bence memnun edebilir. Pahalı oluyor dersler sonuçta.
Mütercim tercümanlık okuyacağım. Eğer okumuştan sayarsanızHe üniversite okumadıysanız kesinlikle ders bulamazsınız. Belki binde bir.
İmkan varsa ingilizce öğretmenliği okumak daha mantıklı ders alan çok olur. Daha çok çalışma alanı da var tercümanlık, dil kursları, dershaneler, okullar.Mütercim tercümanlık okuyacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.