Özel güçleriniz var mı?

Bazen rüyalarımda bir kaç gün bazen ise hafta çok nadiren aylar sonrasını görüyorum. Basit şeyler de genellikle bu oluyor mesela konuşmalar, hareketler, abimle kavgalarım gibi olaylar. Belki böyle bir rüya görmüyorumdur o zaman o anı yaşadığım da beynim öyle bir rüya görmüşüm gibi anıma kazıyordur hiç bir fikrim yok. Bir keresinde rüya görmüştüm, rüya da abimle dövüşüyordum. Üzerinden beyaz bir T-shirt vardı ve benim üzerime çıkmıştı, ben de rüyamda onun bir tikini kullanarak onu yere sermiştim. O gün okuldan döndükten bir kaç saat sonra aynı olay yaşandı. Abim beyaz T-shirt'ü ile üzerime çıktı benim de o sırada aklıma gördüğüm rüya geldi ve rüyam da yaptığım hareketi yapıp abimi devirdim. Cidden bazen beynimi yakıyor bu olay.
Her hareketimde kemiklerim çıtlıyor😀
Aynısı bende de var :D
Boyun, bel, bacak, parmak, bilek, kol hiç fark etmiyor. Çatur çutur çıtlıyorlar :D
 
Bazen rüyalarımda birkaç gün bazen ise hafta çok nadiren aylar sonrasını görüyorum. Basit şeyler de genellikle bu oluyor mesela konuşmalar, hareketler, abimle kavgalarım gibi olaylar. Belki böyle bir rüya görmüyorumdur o zaman o anı yaşadığım da beynim öyle bir rüya görmüşüm gibi anıma kazıyordur hiçbir fikrim yok. Bir keresinde rüya görmüştüm, rüya da abimle dövüşüyordum. Üzerinden beyaz bir tişört vardı ve benim üzerime çıkmıştı, ben de rüyamda onun bir tikini kullanarak onu yere sermiştim. O gün okuldan döndükten birkaç saat sonra aynı olay yaşandı. Abim beyaz tişört'ü ile üzerime çıktı benim de o sırada aklıma gördüğüm rüya geldi ve rüyam da yaptığım hareketi yapıp abimi devirdim. Cidden bazen beynimi yakıyor bu olay.

Onu ben de yaşıyorum. Gördüğümü sandığım olayı yaşayınca birden sanki geçmişi yaşıyormuş gibi oluyorum. Toplam 4-5 defa falan oldu bana.
 
Onu ben de yaşıyorum. Gördüğümü sandığım olayı yaşayınca birden sanki geçmişi yaşıyormuş gibi oluyorum. Toplam 4-5 defa falan oldu bana.
Bana her ay 2 kere oluyor en az, tuhaf bir duygu.
Bazen bir kaç ay olmuyor ve genel de basit olayları görüyorum. Konuşmaları, hareketleri gibi basit olayları görüyorum rüyamda çoğunlukla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı