Özellikleri farklı 2 ayrı monitör kullanmak sorun olur mu?

Bütçe
12.500

THANATOS.139728

Hectopat
Arkadaşlar yakında toplayacağım. Sistem için iki farklı monitör alacağım. Yalnız ana monitörün özellikleri sisteme uygun şekilde yüksek olacakken, ikinci monitörün amacı yalnızca ana monitörde oyunu alta alma gereksinimi yaşamadan açık uygulamaları kontrol etmek olacak. Bu yüzden de ne çözünürlük, ne tazeleme hızı, ne de ekran boyutu aynı olmayacak. Maliyeti düşürmek için böyle bir seçim yapıyorum. Kullanacağım monitörlerin her ikisini de linkini aşağıya bırakıyorum. Sizce birlikte çalışırlarken herhangi bir sorun yaşama şansım olur mu? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ana monitör:

İkinci monitör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakında toplayacağım. Sistem için iki farklı monitör alacağım. Yalnız ana monitörün özellikleri sisteme uygun şekilde yüksek olacakken, ikinci monitörün amacı yalnızca ana monitörde oyunu alta alma gereksinimi yaşamadan açık uygulamaları kontrol etmek olacak. Bu yüzden de ne çözünürlük, ne tazeleme hızı, ne de ekran boyutu aynı olmayacak. Maliyeti düşürmek için böyle bir seçim yapıyorum. Kullanacağım monitörlerin her ikisini de linkini aşağıya bırakıyorum. Sizce birlikte çalışırlarken herhangi bir sorun yaşama şansım olur mu? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ana monitör:

İkinci monitör:
Hayır bir sorun yaşamazsınız. İki birbirinden apayrı monitörü sorunsuz kullanabilirsiniz.

CRT'de monitör daha ucuz.

Yanına küçük bir monitör almayın. Görüntü olarak sizi çok rahatsız eder.

Hayır bir sorun yaşamazsınız. İki birbirinden apayrı monitörü sorunsuz kullanabilirsiniz.

Önerileriniz için çok teşekkürler. Monitörler için toplam 12 bin kadar bütçem olduğundan ikinci monitörü küçük seçtim. Yoksa gösterdikleriniz tabi ki daha iyi.

Kesinlikle katılıyorum birbirinden farklı iki monitör boyut olarak çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, farklı boyutlar hem kullanım olarak hem göz zevki olarak hiç hoş olmuyor.

Kullanabilirsiniz. Aktif olarak çalışır. Sorun olmaz ama belki rahatsızlık verebilir zamanla. 2 monitör kullanıyorum. Boyutları aynı. Biri 165 hz ips panel, diğer 240hz tn panel. Görsel olarak fark var tabi ki. Beni rahatsız etmiyor. Alıştım ve gayet güzel kullanıyorum. Rekabetçi oyunlarda 240 HZ olana geçiyorum. Film, dizi vs. izlerken ips panel olanı kullanıyorum. Normal kullanımda çift monitör zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı