Ofis koltuğu vs oyuncu koltuğu

Merhaba ikisi de aynı fiyat olan birisi oyuncu koltugu birisi ofis koltugu hangisi alınır.


Zio Gaming oyuncu koltugu.
Merhaba. 2 gün önce xDrive Akdeniz Kumaş modelini aldım. Ben de attığınız linkteki ürünü inceledim fakat nedense bilmiyorum fotoğrafına bakarken bile rahat hissedemedim. Gelen oyuncu koltuğumu kurdum ve kullanıyorum gayet rahat açıkçası. Bence IKEA da satılan koltuğu bir denemek lazım. Zio koltukları bir tık sert , Hawk koltukları ince diyorlardı. Bu yüzden xDrive aldım. Memnunum. Deneyebiliyorsanız almadan önce denemenizi tavsiye ederim. Fakat oyuncu koltukları da gayet rahat. Zaten linkteki ürünün fiyatı da çok düşük değil diğerlerinin yanında.
 
Merhaba ikisi de aynı fiyat olan birisi oyuncu koltugu birisi ofis koltugu hangisi alınır.


Zio Gaming oyuncu koltugu.

Linkteki ürünü almak çok saçma absürt bir fiyata koymuşlar umarım almamışsındır.

Merhaba. 2 gün önce xDrive Akdeniz kumaş modelini aldım. Ben de attığınız linkteki ürünü inceledim fakat nedense bilmiyorum fotoğrafına bakarken bile rahat hissedemedim. Gelen oyuncu koltuğumu kurdum ve kullanıyorum gayet rahat açıkçası. Bence IKEA da satılan koltuğu bir denemek lazım. Zio koltukları bir tık sert, hawk koltukları ince diyorlardı. Bu yüzden xDrive aldım. Memnunum. Deneyebiliyorsanız almadan önce denemenizi tavsiye ederim. Fakat oyuncu koltukları da gayet rahat. Zaten linkteki ürünün fiyatı da çok düşük değil diğerlerinin yanında.

Arkadaşın dediği gibi hawk ve zio sıkıntılarına katılıyorum benim önerim xDrive ve Oyuncu Koltuğu 2022: RGB, Kumaş, Deri ve Ortopedik Gaming Koltuk - Ofisel nı bir kıyasla derim hem fiyat hem özellik bakımından.
 
Hocam kesinlikle ofis koltuğu alın. Oyuncu koltukları, oyuncu adı altında satılan gösterişten ibaret taşlardır benim için. Aşağıda deneyimimi paylaşmıştım bakabilirsiniz.
 
Xdrive kasırga modelini aldım ama oturma bölümünde sağda ve solda (çoğu oyuncu koltuğunda) biraz yükseltiler var. Bu yükseltiler seni tek şekilde oturmaya itiyor. Kim saatlerce öyle oturur ki.
Koltuğu biraz yatırınca oturma kısmı da ona göre açı alıyor filan. Tamamen saçma bir üründü. Ben biraz iriyim. 80 kilo ufak tefek biriysen belki düşünebilirsin oyuncu koltuğu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı